Χωρίς Μπίσεσβαρ αλλά με Σοάρες στην Αθήνα

Γιώργος Ζαΐρης01 Φεβρουαρίου 2022

Χωρίς τον τραυματία Μπίσεσβαρ και τον τιμωρημένο Αουγκούστο ταξιδεύει ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα για τον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα. Σημείο αναφοράς η επιστροφή του Τέιλορ στην αποστολή όπως και η παρουσία του Εσίτι ενώ στην αποστολή είναι και ο Σοάρες. Αντίθετα εκτός έμεινε ο Κρέσπο όπως και ο Βαρέλα αλλά και οι Ζαμπά, Μιτρίτσα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ και η αποστολή για τη Ριζούπολη:

Η διήμερη προετοιμασία του Δικεφάλου για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης (01.02) στη Νέα Μεσημβρία.

Η τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση, όπως συνηθίζεται, ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του αγώνα, αλλά και στις στατικές φάσεις.Ο Ντίεγκο Μπίσεσβαρ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων στη μέση και τους προσαγωγούς. Εκτός μάχης παραμένουν κι οι Ομάρ Ελ Καντουρί , Νέλσον Ολιβέιρα που προπονήθηκαν ατομικά, ενώ ο Ντόουγκλας Αουγκούστο είναι τιμωρημένος.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου για το παιχνίδι στην Αθήνα είναι οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Τέιλορ , Λύρατζης , Σάστρε , Μιχάι , Ίνγκασον , Μιχαηλίδης , Βιεϊρίνια , Σίντκλεϊ , Εσίτι , Τσιγγάρας , Κούρτιτς , Σβαμπ , Σοάρες , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Άκπομ , Τσόλακ .

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.