Χωρίς Μέσι και Ρονάλντο η καλύτερη ενδεκάδα της L' Equipe για το 2021

Δημήτρης Καλαϊτζής06 Ιανουαρίου 2022

Η γαλλική L' Equipe επέλεξε την κορυφαία ενδεκάδα για το 2021 δίχως να έχει μέσα τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας, Λιονέλ Μέσι και τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο, προκαλώντας αντιδράσεις.

Τα νούμερα των δυο σταρ δεν ήταν αρκετά προκειμένου γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» να τους συμπεριλάβει στην καλύτερη ενδεκάδα για την χρονιά που μας αποχαιρέτησε πριν από λίγες μέρες. 

Στην κορυφαία ενδεκάδα βρίσκονται επτά  παίκτες που αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι να είναι η ομάδα με τους περισσότερους εκπροσώπους (τρεις).

Στη θέση του τερματοφύλακα βρίσκεται ο Εντουάρντ Μεντί της Τσέλσι. Η τετράδα της άμυνας αποτελείται από τους Αλεξάντερ Άρνολντ (Λίβερπουλ), Ρούμπεν Ντίας (Μάντσεστερ Σίτι), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν) και Τέο Ερναντές (Μίλαν).

Στη μεσαία γραμμή δεσπόζουν οι Ν’ Γκολό Καντέ (Τσέλσι) και Ζορζίνιο (Τσέλσι) ενώ στα «φτερά» της επίθεσης είναι οι Μοχάμεντ Σαλάχ (Λίβερπουλ) και Κέβιν Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι). 

Στην κορυφή της επίθεσης δεν υπάρχει ούτε Μέσι, ούτε Κριστιάνο αλλά οι Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ) και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (Μπάγερν).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.