Χωρίς Κρέσπο και έξι συνολικά βασικούς με τον ΠΑΣ, ξεκάθαρος στόχος οι τρεις βαθμοί

Γιώργος Καστάνης06 Μαΐου 2022

54 επίσημους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις έχει δώσει ο ΠΑΟΚ, τους περισσότερους από κάθε άλλη ελληνική ομάδα και μέχρι το τέλος της σεζόν θα φθάσει στους 59, συμπεριλαμβανομένου και του τελικού του Κυπέλλου, εκεί όπου ξεκάθαρος στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Η προσοχή όλων στρέφεται στο πολύ σημαντικό, εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής, εκεί όπου ο Δικέφαλος θέλει την νίκη για να "κλειδώσει" την δεύτερη θέση στην βαθμολογία.

Ο Λουτσέσκου δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους Κρέσπο, Μπίσεσβαρ, Αουγκούστο, Βιεϊρίνια, Καντουρί και Ζαμπά. Ο Φερνάντο Βαρέλα που είχε αισθανθεί ενοχλήσεις στην μέση είναι καλύτερα και λογικά θα είναι παρών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έδωσε ο ΠΑΟΚ:

“Η τελευταία προσθήκη στο ιατρικό δελτίο είναι ο Χοσέ Ανχελ Κρέσπο ο οποίος αποχώρησε από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό λόγω χτυπήματος στην αριστερή ποδοκνημική. Ο Ισπανός υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε ότι έχει οίδημα στο οστό της πτέρνας. Ο παίκτης έχει ήδη ξεκινήσει αποθεραπεία και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.

Από εκεί και πέρα, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ο οποίος ταλαιπωρείται από κάκωση στον έσω πλάγιο, ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο κι επίσης θα αξιολογείται καθημερινά, ενώ οι Αντρέ Βιεϊρίνια, Ομάρ Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Λέο Ζαμπά έμειναν στο γυμναστήριο για θεραπεία κι ενδυνάμωση.

Εν μέσω αυτών των προβλημάτων ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την επόμενη δοκιμασία που είναι στα Γιάννενα κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ. Το πρόγραμμα της Παρασκευής ήταν επικεντρωμένο στη φυσική κατάσταση και την κυκλοφορία της μπάλας. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης”.

Η τελευταία προπόνηση των παικτών του Δικεφάλου πριν από την αναχώρηση της αποστολής με προορισμό τα Ιωάννινα, θα γίνει το πρωί του Σαββάτου στις 11 στην Τούμπα.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.