Χωρίς γκολ ΑΕ Ευόσμου και Εθνικός Σοχού

Metrosport Team16 Μαΐου 2021

Χωρίς νικητή και χωρίς γκολ έληξε η αναμέτρηση της ΑΕ Ευόσμου κόντρα στον Εθνικό Σοχού στο γήπεδο των Διαβατών.

Σε ενα σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι, η Α.Ε. Ευόσμου υποδέχθηκε τον Εθνικό Σοχού στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και ήρθαν ισόπαλες με 0-0.

Στο πρώτο μέρος καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να επιβληθεί στην άλλη με το παιχνίδι να ειναι μοιρασμένο, στο 11ο λεπτό ήρθε η πρώτη ευκαιρία για γκολ για την Ενωση με μία ωραία σεντρα του Καρανδρέα, με τον Λάμι να σουτάρει και την μπάλα να καταλήγει αουτ.


Στο 29ο λεπτό ο Θεοδωρίδης επιχείρησε να ανοίξει το σκορ με ένα σουτ απο μακριά αλλά η μπάλα κατέληξε αουτ. Λίγα λεπτά αργότερα ο Στεφανίδης εκτέλεσε φαουλ με τον Αντωνιάδη να στέλνει την μπάλα εκτός εστίας με κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Α.Ε. Ευόσμου μπήκε πιο δυναμικά και πίεσε περισσότερο τους φιλοξενούμενους δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες για γκολ.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο για την Ενωση ήρθε στο 60ο λεπτό με τον Ντόκου να στρώνει εξαιρετικά την μπάλα και τον Λάμι να ψάχνει το γκολ με μία κεφαλιά που κατέληξε αουτ.

Τρία μόλις λεπτά αργότερα ο Ντόκου σούταρε δυνατά αλλα η μπάλα κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα, ενώ στο 70ο ο ίδιος δημιούργησε ακόμα μία φάση που έμεινε ανεκμετάλλευτη διατηρώντας το 0-0.

Ένα λεπτό αργότερα ο Κιλιντάρης σούταρε από μακρία με τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει την μπάλα.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με την Α.Ε. Ευόσμου να πιέζει τους φιλοξενούμενους και τον Σέφα στο 87′ να στρώνει καλά την μπάλα η όποια κατέληξε αουτ και το 0-0 να παραμένει με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς της ισοπαλίας.

Α.Ε. Ευόσμου:Μπαϊμάκης, Σαμπιασβίλι, Πολιανίδης, Μακρόπουλος, Κύρκου, Κουλάκου, Ντόκου, Βουτσάς, Λάμι, Καρανδρέας, Κιλιντάρης

Έπαιξαν επίσης: Σέφα, Παπακωνσταντίνου, Θωμαϊδης, Δάλλας.

Εθνικός Σοχού: Καραβελίδης, Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Αντωνιάδης, Γιαγιάκος, Στεφανίδης, Αχαλινόπουλος, Κουτσιοβαγγέλης, Κουκουρίγκος, Νικολίτσας, Θεοδωρίδης.

Έπαιξαν επίσης:Ραφαελίδης, Ταχματζίδης, Φούσκας

από το σάιτ της ΑΕ Ευόσμου

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.