Χωρίς φαβορί το Άρης - ΠΑΟΚ, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης19 Μαρτίου 2023

Φωτιά στα πλέι οφ με το... καλημέρα. Ο Άρης αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα με το κίνητρο για τη νίκη να είναι ισχυρό και για τις δύο ομάδες. Τι περιμένουμε; Σίγουρα καλύτερο θέαμα από τις δύο αναμετρήσεις που είχαν στην κανονική διάρκεια της Stoiximan Superleague. 

Η Stoiximan προσφέρει πολλές επιλογές σε όλους τους αγώνες των πλέι οφ και των πλέι άουτ 

Όλα τα ντέρμπι αρχίζουν από το X που προσφέρεται σε απόδοση 3.15. Πιστεύουμε πολύ σε αυτή την ισοπαλία που αυτή τη φορά θεωρούμε πως θα έρθει μαζί με το G/G του 2.07

To Seri επέστρεψε στη Stoiximan με έπαθλο έως 1.000.000€* & εγγυημένα 200.000€* χρηματικά έπαθλα!

Ο Άρης δεν έχει σκοράρει στα δύο παιχνίδια της φετινής σεζόν ενώ και ο ΠΑΟΚ πέτυχε μόνο ένα γκολ. Τη δεδομένη στιγμή όμως τίθενται αντιμέτωποι όντας σε καλή κατάσταση και τις επιθετικές τους γραμμές πολύ αποτελεσματικές. Αν μάλιστα ο Ίνγκασον δεν βρεθεί στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ είναι ακόμα πιο εύκολο να έρθουν τα γκολ. 

Επιλογή και ως τελικό σκορ το 1-1 στο 6.30 ενώ αναζητώντας και επιλογές ειδικού στοιχηματισμού, αξίζει τόσο ο καταλογισμός πέναλτι στο 2.57 όσο και το πλάγιο άουτ ως πρώτο γεγονός στο ματς στο 1.55

Από τα άλλα παιχνίδια των πλέι οφ, παίρνουμε το over 2.50 στο Βόλος - Ολυμπιακός με απόδοση 1.47 και τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού στο 1.90.

21+

| Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ

| Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας

| Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777

| Παίξε Υπεύθυνα

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές 

 * Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.