Με Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα

Metrosport Team14 Μαΐου 2022

Ο ΠΑΟΚ θέλει να μην συνεχίσει το σερί με τα 10 παιχνίδια χωρίς νίκη και να κάνει την αρχή από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, εκεί όπου οι Πειραιώτες θα κάνουν και τη φιέστα τους για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδας, δεν ανακοίνωσε αποστολή για την αναμέτρηση, κάτι που έχει κάνει ξανά, ωστόσο ο Ρουμάνος προπονητής έχει αρχίσει να μετράει επιστροφές από τραυματισμούς. Στην Αθήνα με τον Δικέφαλο βρίσκονται ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και ο Ομάρ Ελ Καντουρί, με τους δύο ποδοσφαιριστές να δίνουν επιπλέον λύσεις στον προπονητή τους. 


Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μέσα από μία φωτογραφία που δημοσίευσε φαίνεται πως βρίσκεται στην Αθήνα ενώ τον Μαροκινό μέσο τον είδαν στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρηση της αποστολής. Ο Ελ Καντουρί απέχει από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας από τον πρώτο αγώνα με τη Μαρσέιγ στις 7 Απριλίου, όπου είχε σκοράρει, καθώς στη ρεβάνς τραυματίστηκε στο ζέσταμα, ενώ το τελευταίο παιχνίδι του Μπίεσβαρ είναι το 2ο του Κυπέλλου με Ολυμπιακό στις 27 Απριλίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.