Χωρίς... ανάσα και χωρίς πολλές επιστροφές ο ΠΑΟΚ στην Ήπειρο

Metrosport Team15 Δεκεμβρίου 2021


Η προετοιμασία του Δικεφάλου για τον σημερινό αγώνα με τον ΠΑΣ (17:15) ήταν βραχείας διάρκειας από τη στιγμή που είχε προηγηθεί το κυριακάτικο ματς με την Λαμία. 

Με δυο προπονήσεις λοιπόν στα πόδια τους, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ καλούνται να αντιμετωπίσουν την ευχάριστη έκπληξη του πρώτου γύρου. Η ομάδα του ΠΑΣ που είχε αλώσει την Τούμπα στην πρεμιέρα, είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε χθες τον Μιτρίτσα για δεύτερη μέρα να συμμετέχει στο πρόγραμμα αλλά αποκλείστηκε από την αποστολή αφενός διότι είναι ανέτοιμος και αφετέρου διότι δεν μπορεί να αγωνιστεί σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο. 

Σε σχέση με την αποστολή στον αγώνα με την Λαμία, αυτή τη φορά ταξίδεψαν στην Ηπειρο, 20 ποδοσφαιριστές και ανάμεσα τους είναι και ο Κρέσπο που που είχε μείνει εκτός την Κυριακή. Είναι ο τέταρτος στόπερ στην αποστολή καθώς ο Μιχαηλίδης απουσιάζει λόγω τιμωρίας. 

Ο Βιεϊρίνια και χθες συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα όπως και ο Ολιβέιρα. Θεραπείες για τους Ελ Καντουρί και Τέιλορ ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Σοάρες, Κούτσιας και Καγκάβα. Για δεύτερο συνεχόμενο ματς στην αποστολή συμμετέχει και ο Μάριος Τσαούσης που αν αγωνιστεί έστω και ένα λεπτό σήμερα θα γίνει ο 26ος παίκτης στο Πρωτάθλημα που θα πάρει χρόνο συμμετοχής. 

 Οι παίκτες που ταξίδεψαν στα Ιωάννινα είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Μιχάι, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Σίντκλεϊ, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Εσίτι, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.