Χόρας Γκραντ: «Ψέματα το 90% του The Last Dance»

Metrosport Team20 Μαΐου 2020

Η προβολή του «The Last Dance» ολοκληρώθηκε αλλά ο απόηχος του συνεχίζεται, μαζί με τις αντιδράσεις που προκάλεσε. Θετικές και αρνητικές.

Ο συμπαίκτης του Μάικλ Τζόρνταν στους Σικάγο Μπουλς, Χόρας Γκαρντ, αποκάλεσε... ψεύτικο το ντοκιμαντέρ προκαλώντας φθορά στην εικόνα που έμοιαζε ιδανική. Ο τρεις φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ, μίλησε στο ESPN και τόνισε: «Θα έλεγα ότι ήταν διασκεδαστικό, αλλά εμείς, οι συμπαίκτες που ήμασταν εκεί, γνωρίζουμε ότι περίπου το 90% των λεγόμενων, είναι ψεύτικο σε σύγκριση με την πραγματικότητα. Αυτό δεν είναι η πραγματικότητα, επειδή πολλά από τα πράγματα που είπε ο Τζόρνταν σε μερικούς συμπαίκτες του, προέκυψαν από "απαντήσεις" σε αυτόν. Αλλά ήταν όλα κομμένα στην επεξεργασία του ντοκιμαντέρ, αν θέλετε να το ονομάσετε ντοκιμαντέρ».

Ο Γκραντ διέψευσε τον ισχυρισμό του Τζόρνταν, ότι ήταν μια από τις βασικές πηγές στο βιβλίο "The Jordan Rules", το οποίο επικεντρώθηκε στην περίοδο 1990-1991 και στο «εσωτερικό» της ομάδας: «Ψέμα, ψέμα, ψέμα. Εάν ο MJ με θυμώνει, ας το διευθετήσουμε, όπως κάνουν οι άνδρες. Ας μιλήσουμε ή ας το διευθετήσουμε διαφορετικά. Αλλά ξανά και ξανά, επικαλείται αυτό το ψέμα λέγοντας ότι ήμουν η πηγή».

Ακόμη ο βετεράνος φόργουορντ επέκρινε τη συμπεριφορά του Τζόρνταν στους νεαρούς παίκτες της ομάδας, κατηγορώντας τον για σωματική και λεκτική βία. Στο "The Last Dance", υπήρξε άλλωστε αναφορά στο γνωστό επεισόδιο με την γροθιά που δέχθηκε ο Στιβ Κερ, νυν προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, κατά την διάρκεια μίας αψιιμαχίας στην προπόνηση των «Ταύρων». Τέλος, σημείωσε ότι δεν επέτρεψε ποτέ στον Τζόρνταν να «κυριαρχήσει» επάνω του, δεδομένου ότι κάθε φορά που τον πλησίαζε, αντιδρούσε. «Αλλά όταν επρόκειτο για τον Ουίλ Πέρντιου, τον Στιβ Κερ ή τον Σκοτ Μπάρελ, ήταν θλιβερό να βλέπουμε έναν ηγέτη να τους επιτίθεται έτσι», είπε ο Γκραντ, μιλώντας για «γροθιές και τέτοια πράγματα. Αυτό ήταν περιττό» είπε ο Χόρας Γκραντ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.