Χοΐδης: «Είδαν τον πατέρα του Κουλούρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και είπαν για τον Άρη»

Metrosport Team23 Ιουνίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Χριστόφορος Χοΐδης.

Ο φίλος και κουμπάρος του Ευθύμη Κουλούρη, μίλησε αναφορικά με το ποδοσφαιρικό restart του Ευθύμη Κουλούρη στο Περιστέρι, αλλά και για τα σενάρια που είχαν έρθει στην επιφάνεια αναφορικά με το ενδιαφέρον του Άρη για  τον ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Πιστεύω ήταν η καλύτερη κίνηση, είναι πιο ασφαλές περιβάλλον, που ακόμα και αν δεν ξεκινήσει, θα δει την εμπιστοσύνη που θέλει για να δείξει τα όσα αξίζει. Τον ξέρει η ομάδα, τον ξέρει ο κόσμος και τον αγαπάνε στον Σύλλογο. Τότε το είχε κάνει ως δανεικός και τώρα θα ανήκει στον Ατρόμητο. Πριν 15 ημέρες είχαμε μιλήσει και μου είχε πει ότι ήθελε να φύγει γιατί δεν του φέρθηκαν σωστά και δεν τον βοήθησαν όσο ήθελε. Από την αλλαγή προπονητή και μετά, χάθηκε ξαφνικά, αλλά οι φίλαθλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια και έλεγαν πως ελπίζουν να μην το κάψουν το παιδί».

Για την παρουσία του στην ομάδα του Ατρομήτου, επισήμανε ακόμα: «Δεν ξέρω λεπτομέρειες για τη συμφωνία, αλλά θέλει να μπει νωρίς, να εγκλιματιστεί ξανά και να έχει τον χρόνο να επιστρέψει. Ελπίζω να τον «ταΐσουν» και εγώ τον βλέπω «διψασμένο» και θα τον ποντάρω για πρώτο σκόρερ, ας πούμε . Ο Ευθύμης είναι δυνατός χαρακτήρας, ήξερε ότι θα φύγει αλλά ποτέ δεν θα κλαφτεί».

Για τα όσα ακούστηκαν  για τον Άρη: «Ο πατέρας του Ευθύμη ως ποδοσφαιρόφιλος  είχε πάει στο γήπεδο του Άρη να δει έναν αγώνα και για αυτόν τον λόγο παρεξήγησαν την παρουσία του αυτή και είπαν ότι υπάρχει θέμα με τον Κουλούρη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.