Χιτσκοκικό φινάλε στην τελευταία στροφή του Champions League

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2019

Η τελευταία αγωνιστική των ομίλων, όπως είναι και λογικό έχει ματς που είναι αδιάφορα, αλλά και παιχνίδια που καίνε. Το σίγουρο είναι ότι καμία ομάδα δεν είναι αδιάφορη, καθώς τα οικονομικά οφέλη από την UEFA, είναι μεγάλα για όλες τις ομάδες.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα σημερινά παιχνίδια.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ματς φωτιά έχουμε στη πόλη του Μότσαρντ , καθώς υπάρχει σενάριο που αφήνει την περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης εκτός φάσης των νοκ άουτ. Ποιο είναι αυτό; Να χάσει από την Σάλτσμπουργκ και την ίδια ώρα η Νάπολι να κάνει απλά το καθήκον της με την ουραγό και αδύναμη Γκενκ στο «Σαν Πάολο». Θεωρώ ότι το ματς προσφέρεται πολύ για live bet, καθώς αναμένεται να χουμε σκορ και θέαμα. ΓιA αρχή, κρατάμε το g/g +over!

ΝΑΠΟΛΙ – ΓΚΕΝΚ: Η Νάπολι ψάχνει μια εμφατική νίκη για να ρθει η ηρεμία στην ομάδα. Θεωρώ ότι απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά και δύανμη Γκενκ, μπορεί να ξεσπάσει. Με νίκη κλειδώνει σίγουρα την πρόκριση χωρίς να την νοιάζει τι θα γίνει στην Αυστρία΄. Βασική μας επιλογή ο άσος από το ημίχρονο!

ΑΓΙΑΞ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Τελικός και στο «Αμστερνταμ Αρένα». Οι γηπεδούχοι προκρίνονται με ισοπαλία,ενώ οι «νυχτερίδες» για να χουν ρεαλιστικές ελπίδες περνάνε στην επομενη φάση με διπλό,εκτός αν η Λιλ κάνει δώρο και στους δύο και η ισιοπαλία βολεύει και τους δύο, καθώς θα περάσουν χέρι χέρι στην επόμενη φάση και με ισοπαλία. Θα κρατήσω το χινάρι στο ημίχρονο και μετά θα παίξουμε στο…live!

ΤΣΕΛΣΙ – ΛΙΛ: Η Τσέλσι με νίκη προκρίνεται, χωρίς να την ενδιαφέρει τι γίνεται στο Άμστερνταμ. Λογικά δεν θα σκοντάψει, παρότι δείχνει στα τελευταία της παιχνίδια κατώτερη των περιστάσεων. Η Λιλ θα παίξει χωρίς άγχος, καθώς έχει ήδη μείνει εκτός και της τρίτης θέσης. Ο άσος με g/g,έχει στοιχηματική αξία και θα τιμηθεί.

ΙΝΤΕΡ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελικός για την Iντερ είναι το ματς, καθώς η ομάδα του Κόντε, ψάχνει την νίκη που θα της δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση ,χωρίς να την ενδιαφέρει τι γίνεται στη Βεστφαλία. Το κίνητρο και η έδρας λένε άσο, αλλά απέναντί της έχει την Μπαρτσελόνα,που δεν έχει άγχος και τον Μέσι να σπάει όλα τα κοντέρ τον τελευταίο μήνα. Ζόρικο, όπως κι αν το πιάσουμε,g/g…και μετά πάμε στο live!

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΣΛΑΒΙΑ ΠΡ.: Η Ντόρτμουντ για να περάσει ως δεύτερη οφείλει να κερδίσει οπωσδήποτε και παράλLηλα η Ιντερ να μην κερδίσει την Μπαρτσελόνα στην έδρα της. Η Σλάβια από την πλευρά της θα παίξει για το ονόρε και το χρήμα, καθώς έχει μείνει οριστικά εκτός και της τριτής θέσης.Λογικά θα δούμε πολλά με λίγα. Άσος και όβερ συνδυαστικά.

ΛΥΩΝ – ΛΕΙΨΙΑ: Η Λειψία ελέγχει απόλυτα την κατάσταση στον όμιλο, καθώς της αρκεί μια ισοπαλία για να προκριθεί και ως πρώτη στον όμιλο. Η Λυών θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Ζενίτ για να περάσει ως δεύτερη τουλάχιστον,καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με τους Ρώσους. Με τον τρόπο που αγωνίζονται οι δύο ομάχδες, αναμένεται να δούμε και πάλι σκορ και θέαμα. Ωστόσο το ματς αξίζει να το δούμε και στο live,καθώς η σκοπιμότητα θα παίξει τον δικό της ρόλο.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΖΕΝΙΤ: Η Μπενφίκα πλέον ψάχνει ένα θαύμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Στόχος της η νίκη και την ίδια ώρα να χάνει η Λυών από την Λειψία για να υπάρξει τριπλή ισοβαθμία. Η Ζενίτ είναι καλά, σκοράρει εύκολα στα τελευταία ματς και το δίδυμο Τζιούμπα – Αζμούν κάνει θραύση. Ζόρικο είναι το ματς, ωστόσο η βάση μας θα είναι το g/g και… βλέπουμε!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Πάμε και στο δια ταύτα…

Τριάδα με γκολ

ΛΥΩΝ G/G – OVER – ΜΠΕΝΦΙΚΑ G/G – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ G/G+ OVER

Τριάδα νικητών

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ + OVER – ΝΑΠΟΛΙ + OVER – ΤΣΕΛΣΙ + OVER

Καλό βόλι…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.