Χίσσας: «Δεν είναι κομήτης ο Τεντόγλου, υπάρχει μία ιστορία από πίσω του»

Metrosport Team04 Αυγούστου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Διονύσης Χίσσας

Ο προσωπικός γιατρός του Μιλτιάδη Τεντόγλου και του ΣΕΓΑΣ συνολικά μίλησε για τα τις προσπάθειες που καταβάλουν οι αθλητές συνολικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και τις αθέατες πλευρές των αγώνων του Μιλτιάδη Τεντόγλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Εμείς φεύγουμε από το στάδιο τώρα και είμαστε πολύ χαρούμενοι επειδή ο Εμμανουήλ Κάραλης κατάφερε να πραγματοποιήσει μία εξαιρετική εμφάνιση. Έχουμε πολλά παιδιά από πίσω και τα αποτελέσματα έρχονται στο μέλλον. Ο Μίλτος έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο του και τον ταλαιπωρεί αρκετό καιρό και με ένα ολόκληρο τιμ που υπάρχει γύρω του προσπαθούμε να βρούμε τις λύσεις για να καταφέρει ο αθλητής με τον προπονητή του τα όσα βλέπουμε».

Για το άλμα που έκανε τον Τεντόγλου... χρυσό: «Το άλμα που έκανε δείχνει τα χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν γιατί ήταν ένα μεγάλο άλμα. Ούτε ο καλύτερος σκηνοθέτης δεν θα φανταζόταν τέτοιο σενάριο. Πρόκειται για ένα παιδί με ιδιαίτερη προσωπικότητα και αρκετά σεμνός, κάτι που φαίνεται σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του, ενώ ακόμη και ο ίδιος δεν έχει καταλάβει το πόσο μεγάλο είναι αυτό που έχει πετύχει. Πρόκειται για ένα παιδί με εξαιρετικό ιατρικό δελτίο και το θέμα είναι το πόσες φορές θα φτάσει να είναι Ολυμπιονίκης, είναι ψυχολογικό πλέον».

Ενώ ακόμα υπογράμμισε: «Είναι ένα γνήσιο ταλέντο, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό αλλά και η δουλειά και έτσι λειτουργεί ο Μιλτιάδης. Δεν ήρθε ως κομήτης, υπάρχει από πίσω μία πορεία που έχει κάνει. Εμείς βρισκόμαστε εδώ και έχουμε υπό την εποπτεία μας όλη την Εθνική. Για παράδειγμα ο Εμμανουήλ Κάραλης είχε έναν τραυματισμό και αποτελεί παράδειγμα και έκπληξη το ότι έφτασε στην 4η θέση με βάση το πρόβλημα που είχε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.