Χετάφε και Κάρντιφ για τον Μπέιλ, ψάχνει ομάδα παντού ο Ουαλός

Metrosport Team09 Ιουνίου 2022

Ο Γκάρεθ Μπέϊλ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα, μετά από εννέα χρόνια παρουσίας στην Ρεάλ Μαδρίτης. Υπάρχει ενδιαφέρον από την Χετάφε, η Κάρντιφ δείχνει θετική και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Θυμίζουμε πως λίγο μετά το 1-0 της Ουαλίας επί των Ουκρανών στον τελικό των Playoffs για το Μουντιάλ ο Γκάρεθ Μπέιλ άκουσε ρεπόρτερ να αναφέρεται στην πιθανή απόσυρσή του με τον πολύπειρο φορ να απαντά: «Ναι, για λίγο, θα την αναβάλω»!

Ο Ουαλός επιθετικός μετά από εννέα χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε αναζήτηση επαγγελματικής στέγης, και έως τώρα, αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του, κάτι που δεν δικαιολογεί βέβαια τις κινήσεις των ατζέντηδων του.

Ως τώρα, αυτό που έχει γίνει γνωστό από τον ισπανικό Τύπο είναι το «όχι» της Ατλέτικο Μαδρίτης σε πρόταση των μάνατζερ του. Υπάρχει πάντως έντονο ενδιαφέρον από την διοίκηση της Κάρντιφ που κυνηγά να κάνει την υπέρβαση με την απόκτηση του Μπέίλ.

Στα ως τώρα δεδομένα έρχεται να προστεθεί και η κουβέντα που έγινε με τον πρόεδρο της Χετάφε. Ο πρόεδρος της ομάδας, Άνχελ Τόρες, επιβεβαίωσε την επικοινωνία με agent του 32χρονου, αναφέροντας πως: «45 ή 50 λεπτά πριν μίλησα με τους μάνατζέρ του και μας προτάθηκε… Θέλει να παραμείνει στη Μαδρίτη και να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρέπει να μιλήσω με τον προπονητή. Εξαρτάται 50% από τον Μπέιλ και 50% από εμένα».





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.