Χερόνιμο Μπαράλες: Μετά τις σειρήνες του Άρη...σίγησαν τα κανόνια του!

Χάρης Εμμανουηλίδης10 Απριλίου 2021

Μήτρογλου ή Μπαράλες, Μπαράλες ή Μήτρογλου. Μία ρώσικη ρουλέτα που η μπίλια έκατσε στο όνομα του Έλληνα στράικερ και τον έκανε τον εκλεκτό των ανθρώπων του Άρη για τη θέση «9».

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω στις πρώτες ημέρες του 2021, ο Άρης έψαχνε τον παίκτη που θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της SuperLeague 1, αλλά και μελλοντικά, μετά την φυγή του Λόπεθ και την αναποτελεσματικότητα του Μάνου, παρά την εργατικότητα του στον αγωνιστικό χώρο. Το όνομα που τότε ήταν on fire και σε φυσιολογικά δεδομένα οικονομικά προσιτό στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν ήταν άλλο από αυτό του Χερόνιμο Μπαράλες του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έκλεισε το 2020 με 8 γκολ και δύο ασίστ στις υποχρεώσεις της ομάδας της Πελοποννήσου στη Superleague.

Ο Άρης τότε επέλεξε να φέρει τον δικό του «πιστολέρο», με τον Κώστα Μήτρογλου να ντύνεται στα κιτρινόμαυρα και τον γεννημένο στο Μπουένος Άιρες επιθετικό, να παραμένει κάτοικος Τρίπολης. Πως όμως αυτή η μεταγραφολογία επηρέασε τον Χερόνιμο Μπαράλες; Ο ίδιος ένιωσε έτοιμος για το μεγάλο βήμα, ακόμα και αν αυτό τον έβρισκε στο 34ο έτος της ηλικίας του, είχε προγραμματίσει τα πάντα μέχρι τη στιγμή που έμαθε πως δεν θα ήταν ο «εκλεκτός». 

Και από τότε; Τα... κανόνια σίγησαν. Η μηχανή του γκολ για τους Αρκάδες αγνοεί την σχέση αγάπης που είχε με τα αντίπαλα δίχτυα από τις 23 Ιανουαρίου, όταν και παραβίασε την εστία της ΑΕΛ και για να μην βγάζετε τα ημερολόγια... 2 μήνες και 18 ημέρες, μάλλον πολλές για έναν παίκτη που σκοράρει κατά μέσο όρο, ανά 198 λεπτά αγώνα και το κοντέρ του πλέον να έχει σταματήσει στα 10 γκολ και 3 ασίστ. 

Φαίνεται πως οι σειρήνες, αποσυντόνισαν τον Χερόνιμο που μέχρι και σχολείο ετοιμαζόταν να ψάξει στη Θεσσαλονίκη για τα δύο του παιδιά, Μπενίσιο και Φρανσίσκα...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.