Χένες: «Τσαρλατάνος όποιος μιλά για σέντρα, τέλος οι μεταγραφές των 100 εκ»

Metrosport Team26 Μαρτίου 2020

Ο κορωνοϊός εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς σε όλη την Ευρώπη. Η Γερμανία μετρά ήδη 206 νεκρούς και ο Ούλι Χένες θεωρεί κάτι λιγότερο από αφελές να μιλάμε για επανέναρξη πρωταθλήματος.

Ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου με δηλώσεις του στο kicker χαρακτηρίζει τσαρλατάνους όσους μπαίνουν στη διαδικασία να συζητήσουν για τη διεξαγωγή εκ νέου αγώνων ενώ θεωρεί ότι πλέον είναι δύσκολο να υπάρξουν μεταγραφές ύψους 100.000.000 ευρώ.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Η αλληλεγγύη πρέπει να φανεί στην πράξη κι όχι στα λόγια. Είναι η ανθρώπινη ζωή που διακυβεύεται. Δεν θα υπάρχει πρόβλημα για την τρέχουσα σεζόν, θα έχουμε έσοδα από τα τηλεοπτικά ακόμη κι αν τα εναπομείναντα ματς διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Τι γίνεται όμως εάν παραταθεί η αναβολή; Όποιος όμως μιλά για επιστροφή στη δράση σε συγκεκριμένες ημερομηνίες είναι τσαρλατάνος.

Απειλείται το μέλλον της λίγκας. Δεν μπορώ να φανταστώ μεταγραφές ύψους 100 εκατ. ευρώ στο προσεχές μέλλον.

Τα ποσά των μεταγραφών θα πέσουν, δεν είναι δυνατόν να κινηθούν στα πρότερα επίπεδα. Κι αυτό γιατί όλες οι χώρες θα επηρεαστούν. Θα σχηματιστεί ένας νέος ποδοσφαιρικός κόσμος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.