Χειμωνίδου: «Το περιστατικό δεν έγινε για τα μάτια μιας κοπέλας, υπάρχει κίνδυνος για την επαγγελματική υπόσταση του ποδοσφαιριστή»

Metrosport Team01 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε η δικηγόρος του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Β΄, Γιάννη Μανωλιούδη, Όλγα Χειμωνίδου, και μίλησε για την δικογραφία που παρέλαβε, την υγεία του ποδοσφαιριστή, έδωσε νέες λεπτομέρειες για ακόμη 2 δράστες που δεν έχουν ταυτοποιηθεί και ξεκαθάρισε πως το περιστατικό δεν έγινε για τα μάτια μιας κοπέλας.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Ο πελάτης μου είναι σοκαρισμένος, δεν γνωρίζουμε τις πραγματικές αιτίες και τα κίνητρα που συνέβη το συμβάν. Από τη δικογραφία δεν προκύπτει πως έγινε για τα μάτια μιας κοπέλας, ελπίζουμε πως θα βρεθεί ο λόγος και ελπίζουμε να μην είναι οπαδικό το κίνητρο. Από τις κάμερες του χώρου έχει διαπιστωθεί πως υπάρχουν τουλάχιστον ακόμη 2 δράστες που δεν έχουν ταυτοποιηθεί και μας το λέει η ασφάλεια του λιμενικού. Εμπιστευόμαστε τις αρχές για να μπορέσουμε να έχουμε το αποτέλεσμα που πρέπει και να βρεθούν και οι υπόλοιποι δράστες.

Δεν διατρέχει κίνδυνο για την υγεία του, αλλά υπάρχει κίνδυνος για την επαγγελματική του υπόσταση για κάποιο χρονικό διάστημα, έχει χτύπημα στο ζυγωματικό, και πολλές εκχυμώσεις στο πρόσωπο.

Εχει πάρει αναβολή για τις 14/11 η υπόθεση, θα παραβρεθούμε εκεί, ελπίζουμε να είναι εκεί και ο Μανωλιούδης. Είναι ένας γεγονός πως μας έχει σοκάρει και μας έχει συγκλονίσει όλους. Εγινε άγριος καβγάς, υπήρχε μένος, δαγκώματα, επαγγελματικές λαβές, ήταν εντελώς απρόκλητη η επίθεση που τους έγινε. Ο ένας που επιτέθηκε τον Μανωλιούδη, το έκανε και με με χτύπημα πολεμικής τέχνης. 

Δεν είναι ξεκάθαρα τα κίνητρα, υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό που δεν το έχουμε δει και δεν το έχουμε μελετήσει ακόμη. Ο Μανωλιούδης δεν είναι σε κατάσταση να επικοινωνήσει, νοσηλεύεται. Γνώριζε τους δράστες εξ αποστάσεως, μπορεί και να κινούνταν στον χώρο του ποδοσφαίρου, οι έρευνες θα το δείξουν. Σίγουρα αυτό που έγινε δεν έγινε για τα μάτια μιας κοπέλας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.