Χειμώνας έρχεται...Τι να δείτε στο Netflix τον Νοέμβριο!

Metrosport Team30 Οκτωβρίου 2021

Με τον Νοέμβριο στην...αναμονή και τα πρώτα κρύα να κάνουν την εμφάνιση τους ο καιρός για σπίτι και ταινία έχει φτάσει και οι επιλογές που έρχονται για να γεμίσετε τα βράδια σας είναι πολλές!

The Harder They Fal

Θέλοντας να πάρει εκδίκηση, ο Νατ Λαβ καβαλά το άλογό του για να βγάλει απ’ τη μέση, μαζί με τη συμμορία του, τον αρχιμαφιόζο Ρούφους Μπακ που μόλις αποφυλακίστηκε. 

*Στη διάθεση σας από 3/11

Love Hard Read

Αφού βρει το ιδανικό της ταίρι μέσω Internet, μια συγγραφέας από το Λ.Α. καταλαβαίνει ότι την κορόιδεψαν, όταν ξενιτεύεται για να του κάνει έκπληξη για τα Χριστούγεννα. 

*Στη διάθεση σας από 5/11

Yara

Μια αποφασισμένη εισαγγελέας ασχολείται εμμονικά με την υπόθεση μιας αγνοούμενης 13χρονης και φτάνει στα άκρα για να βρει την αλήθεια. Βασισμένο σε αληθινή υπόθεση.

*Στη διάθεση σας από 5/11

Ο Μπαμπάς Επιστρέφει για Χριστούγεννα

Τέσσερις άσπονδες αδελφές μαθαίνουν τι σημαίνει οικογενειακή αλληλεγγύη, όταν ο χαμένος τους πατέρας εμφανίζεται για τα Χριστούγεννα στη χλιδάτη οικογενειακή τους έπαυλη. 

*Στη διάθεση σας από 6/11

Passing

Στη Νέα Υόρκη του 1920, η πραγματικότητα μιας μαύρης γυναίκας αλλάζει, όταν συναντιέται με μια παιδική της φίλη που παριστάνει τη λευκή. 

*Στη διάθεση σας από 10/11

7 Αιχμάλωτοι

Ένας φτωχός έφηβος που προσπαθεί να ξεφύγει από έναν σωματέμπορα αναγκάζεται να σταθμίσει την ηθική του σε σχέση με την πάλη που δίνει να επιβιώσει. 

*Στη διάθεση σας από 11/11

Red Notice

Ένας αναλυτής του FBI καταδιώκει τον πιο περιζήτητο ληστή έργων τέχνης αλλά γίνεται άθελά του συνεργός του στο κυνήγι ενός άπιαστου απατεώνα που έχει πάντα το προβάδισμα. 

*Στη διάθεση σας από 12/11

Διπλή Πριγκίπισσα 3: Κυνηγώντας το Αστέρι

Μετά την κλοπή ενός ανεκτίμητου χριστουγεννιάτικου κειμηλίου, οι ολόιδιες Μάργκαρετ και Στέισι ζητούν βοήθεια από την τολμηρή σωσία Φιόνα – και τον γοητευτικό πρώην της.

Πηγή: parallaximag.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.