Χείμαρρος ο πρόεδρος της Θέλτα για Μίνα-Σουάρεζ: «Δε θέλω προδότες εδώ!»

Metrosport Team28 Ιουλίου 2022

«Φουλ επίθεση» από τον πρόεδρο της Θέλτα, ο οποίος έθιξε την ηθική των Ντένις Σουάρεζ και Σάντι Μίνα και μάλιστα δημοσίως, στο πλαίσιο της κόντρας που υπάρχει μεταξύ των δύο παικτών και της ομάδας.

Οι λόγοι της κόντρας της ομάδας με τους παίκτες είναι ξεχωριστοί για τον καθένα τους, όμως ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας έδωσε ηθική υπόσταση και στις δύο περιπτώσεις. Οι δύο παίκτες είχαν μπει στο περιθώριο πριν από κάποιες μέρες και προπονούνταν ξεχωριστά από την ομάδα  έπειτα από εντολή της διοίκησης, ωστόσο κατέφυγαν στην Ένωση Ποδοσφαιριστών, η οποία τους δικαίωσε και υποχρέωσε την Θέλτα να τους μεταχειρίζεται όπως και τους συναδέλφους τους.

«Προδότη» χαρακτήρισε τον Ντένις Σουάρεζ, ο οποίος, όπως αναφέρει ο Μουρίνιο, παρότι έχει πολύ καλύτερες προτάσεις οικονομικά, ακόμα και από ομάδες Τσάμπιονς Λιγκ, προτιμά να μείνει στην Θέλτα με σκοπό να της προκαλέσει κακό.

«Εδώ και έναν χρόνο έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια να βλάψει την εικόνα της ομάδας αλλά και την ίδια τη Θέλτα. Είχαμε πρόβλημα με όλους τους παίκτες που εκπροσωπούνται από το ίδιο γραφείο με αυτόν, όμως το λύσαμε φιλικά με όλους. Με τον Σουάρεζ το πρόβλημα παραμένει. Είχε 4 προτάσεις για να φύγει, με καλύτερα λεφτά, ακόμα και από ομάδες που αγωνίζονται στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτός κάθεται με σκοπό να μας βλάψει ώστε να αναγκαστούμε να τον δώσουμε τζάμπα. Οι εκπρόσωποί του ρωτάνε τις ενδιαφερόμενες ομάδες πόσα παραπάνω λεφτά είναι διατεθειμένες να δώσουν στον παίκτη, αν τον πάρουν ελεύθερο.» 

Ενώ συμπλήρωσε ότι: « Τώρα θυματοποιείται υποτίθεται γιατί τον θέσαμε εκτός ομάδας, ενώ το θύμα είναι η Θέλτα. Παίρνει 70% παραπάνω λεφτά σχεδόν από όλους τους υπόλοιπους, πως γίνεται να είναι θύμα; Στην τελική δεν λέει κάπου στο συμβόλαιό του ότι πρέπει να παίζει. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει. Είναι προδότης και εγώ δε θέλω τέτοιους στην ομάδα.»

Για τον Σάντι Μίνα
που έφτασε ένα βήμα πριν τον δανεισμό του στον Άρη και την γνωστή δικαστική ιστορία που τον συνοδεύει, ο πρόεδρος της Θέλτα «χρεώνει» τους εκπροσώπους του παίκτη ότι τον παραπλάνησαν, αφού τον έπεισαν ότι τα τρεχάματα με την δικαιοσύνη ήταν απάτη. Μάλιστα έκανε λόγο και για τις προτάσεις που απέρριψε ο Μίνα με σκοπό να «κάτσει» στο συμβόλαιό του. Παραδέχτηκε ωστόσο πως οι ευθύνες βαραίνουν και τον ίδιο, αφού δεν πήρε τα μέτρα του, ώστε να βάλει ρήτρα αυτόματου τερματισμό στο συμβόλαιο του Μίνα που θα τον απάλλασσε από την τωρινή κατάσταση.

«Προκαλεί μεγάλη ζημιά στην ομάδα. Είχε δύο προτάσεις (η μία ήταν του Άρη) και τις απέρριψε. Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσω να πληρώνω το συμβόλαιό του και να κάθεται. Ναι, ήταν λάθος μου που τον υπέγραψα χωρίς να βάλω ρήτρα αυτόματου τερματισμού στο συμβόλαιό του όσο η δίκη ήταν σε εξέλιξη. Οι εκπρόσωποί του με έπεισαν πως δεν είχε συμβεί τίποτα, πως ήταν όλα ψέματα, πως ήταν μια εξτρατεία κατά του παίκτη. Παρ' όλα αυτά, ήταν υποχρέωσή μου να έχω προνοήσει. Ήταν λάθος μου.»

Τέλος, ανέφερε πως οι δύο αυτοί παίκτες λαμβάνουν το 20% των συνολικών μισθών της ομάδας, με το γεγονός αυτό να κάνει τον ίδιο να «καίγεται» να τους ξεφορτωθεί, χωρίς όμως να έχει καμία πρόθεση να τα συμβιβαστεί με τον Σουάρεζ κυρίως αλλά και με τον Μίνα, όσο η δίκη του είναι σε εξέλιξη και ο ίδιος αρνείται επιδεικτικά προτάσεις από το εξωτερικό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.