Χαβίτο: «Ο Κρκιτς μπορεί να παίξει σε πέντε θέσεις, έχει το γκολ»

Metrosport Team29 Μαρτίου 2021

Ο Χαβίτο μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον αγώνα της Εθνικής με την Ισπανία, αλλά και για τον μεταγραφικό στόχο του Άρη, Μπόγιαν Κρκιτς, τον οποίο έζησε στην Μπαρτσελόνα.

«Το σημαντικό είναι να μην χάσουμε την θέση. Το θέμα είναι πως θα τελειώσουμε. Δουλεύει καλά η Εθνική Ελλάδας. Έχει καλούς νέους παίκτες. Κάποια ματς παίζει καλά, κάποια όχι. Απέναντι στις μεγάλες ομάδες λειτουργεί καλά στην άμυνα, κάτι που είναι δύσκολο. Το σημαντικό είναι να πάει στο Κατάρ» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Μπόγιαν είναι πολύ καλός. Τον γνώρισα στους μικρούς της Μπαρτσελόνα που έβαζε πάντα γκολ. Μετά πήγε στην πρώτη ομάδα και έπειτα άλλαζε συνέχεια ομάδες. Δεν ξέρω τον λόγο. Μπορεί να αγωνιστεί ως εννιά, αλλά και πλάγια, και πετυχαίνει πολλά τέρματα. Τον έχασα, απ' ότι ξέρω θέλει να επιστρέψει κοντά στην οικογένειά του. Έχει προτάσεις και δεν ξέρω αν περιμένει κάτι καλύτερο.

Αυτό το παιδί έχει το γκολ. Στην Βαρκελώνη ξεκινούσε ως εννιάρι, είχε πολλές κινήσεις, έπαιζε και πλάγια. Στον Άρη σίγουρα θα πετύχει αρκετά τέρματα. Το θέμα είναι τι σύστημα θέλει να παίξει ο προπονητής. Μπορεί να παίξει και σαν εννιάρι και πλάγια με ανάποδο πόδι και από πίσω, σαν δεύτερος επιθετικός. Μπορεί να αγωνιστεί σε πέντε θέσεις». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.