Χατζούλης: «Ποιος ο σκοπός να αλλοιωθεί ένα παιχνίδι; Σε τι εξυπηρετούσε;»

Metrosport Team29 Μαρτίου 2024

Για τα σφυρίγματα στο παιχνίδι του Μακεδονικού με την Κομοτηνή μίλησε ο προπονητής των «πρασίνων», Γιάννης Χατζούλης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

«Οι τέσσερις τελευταίες ομάδες θα παίξουν για την παραμονή. Είχαμε έναν αγώνα στη Δράμα, είχα προβλήματα για τη διαιτησία αλλά δεν κάναμε παράπονα γιατί ήταν μεγάλη η νίκη. Προχθές τα πράγματα ξέφυγαν αρκετά. Ανεβάσαμε βιντεάκι ενδεικτικό με ότι συνέβη. Τα πράγματα ήταν έξω από το όριο του λάθους, δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Ο Μακεδονικός έχει γράψει ιστορία στο χώρο του μπάσκετ και πρέπει να υπάρχει ένας επαρκής σεβασμός. 

Ξεκινήσαμε με πολλά νέα παιδιά και κάναμε μια καλή προσπάθεια. Φτάσαμε σε αυτό το σημείο και βλέπουμε ότι δεν έχουμε το θέμα του σεβασμού. Προχθές είναι απορίας άξιο για το πως υπήρχαν αυτά τα σφυρίγματα. Ποιος ο σκοπός να αλλοιωθεί ένα παιχνίδι; Σε τι εξυπηρετούσε; Θα προσπαθήσουμε να αντιδράσουμε αγωνιστικά. Θα προσπαθήσουμε κόντρα στην Αρετσού να παρουμε το αποτέλεσμα και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.