Χατζόπουλος: «Στόχος μας τα 500.000 ευρώ, θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί»

Metrosport Team03 Ιανουαρίου 2021

Έκκληση στον κόσμο του ΠΑΟΚ να συνδράμει στην ΑΜΚ που είναι προγραμματισμένη για τις αρχές του έτους απεύθυνε ο βασικός χρηματοδότης της ΚΑΕ του Δικεφάλου, Θανάσης Χατζόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για την παρουσία του στα εκτός έδρας παιχνίδια: «Προσπαθώ να είμαι σε όλα παρών»

Για την ΑΜΚ: «Έχουμε ξεκινήσει την προσπάθεια αυτή από το καλοκαίρι και αφού έχουμε κάνει κάποιες προσπάθειες με δικά μας μέσα ήρθε η ώρα να απευθυνθούμε στον κόσμο. Η μετοχή κοστίζει 5 ευρώ και το μίνιμουν κατάθεσης είναι 10 ευρώ δηλαδή δύο μετοχές. Ο ΠΑΟΚ είναι μια οικογένεια όλοι μαζί προσπαθούμε να σώσουμε το τμήμα του μπάσκετ. Ήρθε η ώρα όλοι μαζί ενωμένοι να σώσουμε το μπάσκετ».

Για τον στόχο που έχει τεθεί: «Ο στόχος είναι 500.000 ευρώ, αυτό θα είναι ένα καλό ποσό για να ξεχρεώσουμε κάποια παλιά χρέη και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας».

Για το αν υπάρχει ανταπόκριση μέχρι στιγμής: «Από χθες που βγήκε το βίντεο έχουν έρθει πολλά μηνύματα στήριξης. Άνθρωποι που φέτος δεν μπόρεσαν να πάρουν διαρκείας στο ποδόσφαιρο μας λένε ότι θα δώσουν τα χρήματα σε μετοχές. Αν τα 20.000 διαρκείας της Τούμπας γίνουν μετοχές στο μπάσκετ τότε θα έχει επιτευχθεί ένας στόχος».

Για το από του αντλεί δύναμη να συνεχίζει την προσπάθεια: «Το κουράγιο έρχεται μέσα από την ψυχή και την αγάπη γι αυτή την ομάδα. Έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές και το θέμα είναι να τις ξαναζήσουμε».

Για το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει: «Αν παλεύουμε μόνοι μας θα πάρει πολά χρόνια, αν ενωθούμε όλοι μαζί θα καταφέρουμε να ξεχρεώσουμε την ΚΑΕ».

Για την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα: «Είναι πλήγμα για τις ομάδες, ο ΠΑΟΚ στηρίζεται στον κόσμο του και τα εισιτήρια που δεν έχουμε φέτος είναι μεγάλο πλήγμα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.