Χατζόπουλος: «Πρέπει όλοι να ενωθούμε για να μην πάει στράφι αυτή η προσπάθεια»

Metrosport Team09 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Θανάσης Χατζόπουλος. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και την κατάσταση στο «ασπρόμαυρο» τμήμα μπάσκετ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «πρέπει όλοι να ενωθούμε για να μην πάει στράφι όλη αυτή η προσπάθεια που κάνουμε»!

«Δεν είναι μόνο αποκλειστική ευθύνη του ΕΣΑΚΕ τα λεφτά που είναι λιγότερα από το στοίχημα για τις ομάδες είναι και της Πολιτείας. Βγήκε ανακοίνωση από το Υπουργείο Οικονομικών για το πώς θα μοιραστούν τα χρήματα. Είναι και θέμα του Αυγενάκη ότι τα χρήματα είναι λιγότερα. Μόνο να γκρινιάζουμε μπορούμε με αυτή την κατάσταση. Ο κ. Γαλατσόπουλος κάνει συνέχεια ραντεβού με υπουργούς και τον κ. Αυγενάκη γι΄ αυτό το θέμα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε ένα άθλημα που έχει δώσει τόσες χαρές εκτός συνόρων γίνονται αυτά τα πράγματα, το μπάσκετ το έριξαν. Εμείς αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στην Ευρώπη γιατί ποντάραμε σε αυτά τα χρήματα. Αλλιώς τα είχαμε υπολογισμένα, κι αλλιώς εξελίχθηκαν τα πράγματα», είπε αρχικά και πρόσθεσε: 

«Είναι δύσκολη εποχή αλλά είδαμε σε έναν τελικό Κυπέλλου στην Αθήνα ότι κατέβηκε 20.000 κόσμος. Το μίνιμουμ που χρειάστηκε ο κάθε φίλαθλος του ΠΑΟΚ είναι 100 ευρώ. Εμείς θέλουμε την στήριξη του κόσμου και ζητάμε περισσότερη βοήθεια από πέρυσι που έβαλαν 9.500 άτομα χρήματα στην ΑΜΚ. Ο καθένας ότι μπορεί να δώσει. Δεν είναι ακατόρθωτο να μαζευτούν 500.000 ευρώ. Εφόσον συμφωνεί ο κόσμος με το πλάνο εξυγίανσης μπορεί να βοηθήσει. Το χρέος έχει κατέβει κι αυτό επισημάνθηκε στην χθεσινή γενική συνέλευση. Η ΑΜΚ είναι μονόδρομος. Δεν βλέπουμε άλλους που να θέλουν να επενδύσουν. Μακάρι να έρθει κάποιος να αναλάβει. Εμείς κι ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Το χρέος επαναλαμβάνω έχει μειωθεί και για πρώτη φορά γίνεται σωστή δουλειά με αποτέλεσμα. Δεν ξεφεύγουμε στα έξοδα γι΄ αυτό πάμε με πούλμαν για να σώσουμε ότι μπορούμε για να βγαίνει η χρονιά και να είναι όλοι πληρωμένοι και το βασικό να ξεχρεώνονται τα παλιά χρέη. Θα σταματήσει κάποια στιγμή αυτός ο βραχνάς, δεν είναι μακριά. Από τα έσοδα θα εξαρτηθεί πόσο γρήγορα ή όχι θα ξεχρεώσει η ομάδα. Εφόσον γίνει αυτό τότε η ομάδα θα μπορέσει να αναπτύξει το αγωνιστικό της κομμάτι. 

Πρώτη προτεραιότητα είναι να ξεχρεώσει η ομάδα. Αυτό είναι το όραμά μου και μετά να έρχομαι χαρούμενος στο γήπεδο και να βλέπω μια υγιής ομάδα. Από τα μηνύματα που εκλαμβάνω είναι προχώρα πρόεδρε, είμαστε μαζί σου. Το θέμα είναι να έρθει όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ να βοηθήσει. Εγώ εκεί ανήκω και πρέπει όλοι να ενωθούμε για να μην πάει στράφι όλη αυτή η προσπάθεια που κάνουμε. 

Και στην προσωπική μου δουλειά είχα δυσκολίες. Όμως πρέπει να μάθεις να τις αντιμετωπίζεις. Έχω μια εμπειρία πάνω σε δύσκολες καταστάσεις και μπορώ να τις διαχειριστώ με θυσία και σκληρή δουλειά. Μόνο στα λόγια δεν μπορείς, θέλει πράξεις. Αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος που μας βοηθάει είναι ο κ. Τσαλόπουλος, ο οποίος είναι ένας σοβαρός επιχειρηματίας, ΠΑΟΚτσής, που αγαπάει και πονάει τον σύλλογο. Όπως και ο κ. Αμοιρίδης. Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που συνεισφέρουν με μικρότερα ποσά. Περιμένουμε κάποιες απαντήσεις από χορηγούς, για να δούμε το μπάτζετ και τι παίκτες μπορούμε να…χτυπήσουμε».

Για το αν γίνει κίνηση να επιστρέψει ο Μαργαρίτης:

«Θα εξαρτηθούν τα πάντα από το μπάτζετ και από την θέληση του Μαργαρίτη εφόσον γίνει κρούση στον ίδιο. Ήταν ένας λάθος χειρισμός μου, το μέλλον θα δείξει τι θα γίνει. Δεν έχω εμμονές σαν άνθρωπος και τα λάθη μου τα αναγνωρίζω. Ο Βαγγέλης έχει γράψει τη δική του ιστορία στον ΠΑΟΚ εννιά χρόνια και δεν ξέρω αν θέλει να επιστρέψει ή και να κλείσει ακόμα την καριέρα του στον σύλλογο». 

Για τις εξελίξεις με τη Νέα Τούμπα: 

«Το να μπορέσει η ομάδα να έχει ένα σύγχρονο γήπεδο αυτό σημαίνει ότι αλλάζει επίπεδο ο σύλλογος συνολικά. Ευχή όλων των ΠΑΟΚτσήδων είναι η κατασκευή του νέου γηπέδου. Πολλοί θα κλάψουν με το γκρέμισμα της Τούμπας, όμως πρέπει να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα αν θέλουμε να πάμε μπροστά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.