Χατζόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να στηρίζεται στον κόσμο του»

Metrosport Team07 Φεβρουαρίου 2021

Ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του κόσμου του ΠΑΟΚ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ εμφανίστηκε ο Θανάσης Χατζόπουλος.

Ο βασικός χρηματοδότης της ασπρόμαυρης ΚΑΕ αναφέρθηκε στην πορεία του εγχειρήματος, τον αγώνα με τον Ηρακλή στο Κύπελλο και το χαμηλό τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Χατζόπουλος:

Για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου:

«Έχουν μαζευτεί περίπου 200.000 ευρώ, με πάνω από 4.000 άτομα και κάθε μέρα ο κόσμος πηγαίνει και κάνει την κατάθεσή του, περιμένουμε να συνεχίσει η προσπάθεια αυτή, να πετύχουμε το στόχο των 500.000 ευρώ, που είναι πολύ σημαντικό, γιατί θα διπλασιαστεί από την οικογένεια Σαββίδη και έτσι θα μπορέσουμε να ξεχρεώσουμε παραπάνω υποχρεώσεις από αυτά που σκεφτόμασταν αρχικά.

Η αύξηση θε τρέξει για δύο μήνες περίπου, που σημαίνει ότι έχουμε ακόμη πέντε βδομάδες, αυτό είναι το χρονικό περιθώριο που έχουμε θέσει γιατί και οι υποθέσεις τρέχουν και πρέπει να ξεπληρωθούν όσο πιο σύντομα γίνεται για να προχωρήσουμε και στο σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς».

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή για το Κύπελλο:

«Είναι δύσκολο παιχνίδι στο Ιβανώφειο, θα πάμε κι εκεί να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να προχωρήσουμε στο θεσμό. Oπότε την Τετάρτη θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα».

Αν είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας:

«Έχουν αρκετά καλή βελτίωση και στα τελευταία ματς, πραγματικά προσπάθησαν, το ότι ήρθαν κάποιες ήττες δεν σημαίνει ότι η ομάδα δεν πάει καλά, ίσα ίσα και με το Λαύριο κοντραριστήκαμε αλλά εκεί είχαμε να αντιμετωπίσουμε άλλα προβλήματα. Όταν έχεις 39-17 βολές δυστυχώς είναι δύσκολο μετά να πάρεις κάτι από το παιχνίδι, όταν φτάναμε στην πηγή να πιούμε νερό, κάποιοι άλλαζαν τη ροή του νερού και δεν ερχόταν στο στόμα μας».

Για την αγάπη του κόσμου:

«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, έχει καταλάβει, βλέπει έναν συνοπαδό του που βγήκε μπροστά, άκουσε την ειλικρίνεια, τα πραγματικά νούμερα, βλέπει την προσπάθεια και φυσικά πάντα ο κόσμος του ΠΑΟΚ όταν βλέπει μια προσπάθεια και τη στηρίζει. Αυτό έλεγα από την αρχή ο ΠΑΟΚ πρέπει να στηριχθεί στον κόσμο του, είναι ο λαός του και έτσι ήρθε η ιδέα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και να δημιουργηθεί μια λαϊκή βάση που να στηρίζει το τμήμα μπάσκετ».

Για το ότι φέτος λόγω της πανδημίας, «χάθηκε» το έσοδο των διαρκείας:

«Είναι τρομερό χτύπημα ότι φέτος δεν έχουμε διαρκείας, ήταν ένα έσοδο και σε συνδυασμό με ένα χαμηλό τηλεοπτικό συμβόλαιο είναι πρόβλημα για μας στο κομμάτι των εσόδων. Του χρόνου μακάρι να ανοίξουν τα γήπεδα, να έχουμε διαρκείας, αυτό το έσοδο και φυσικά ένα καλύτερο τηλεοπτικό συμβόλαιο γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια δημοφιλής ομάδα και πρέπει από την τηλεόραση να του φέρονται καλύτερα, η δημοφιλία του είναι μεγάλη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.