Χατζόπουλος για το ταξίδι στην Λιθουανία αλλά και τον φετινό ελκυστικό ΠΑΟΚ

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2023

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, μίλησε στο Metropolis 95.5 για το ταξίδι στην Λιθουανία για την ρεβάνς με την Ρίτας και την φετινή ομάδα. 

 «Η ομάδα χτίστηκε να παλεύει τα ματς και τα παλεύει» ανέφερε αρχικά και συνέχισε για το ταξίδι στην Λιθουανία: «Οι θέσεις θα είναι 100. Η απόφαση για τσάρτερ πάρθηκε γιατί είναι περιορισμένες οι πτήσεις. Στο προηγούμενο ματς κάναμε 12 ώρες να φτάσουμε και υπήρχε κούραση. Την Κυριακή θα παίξουμε κρίσιμο ματς για το πρωτάθλημα και την Δευτέρα θα πρέπει να φύγουμε. 

 Θα δώσουμε την ευκαιρία και σε όποιους οπαδούς προλάβουν να έρθουν μαζί μας. Το κόστος είναι 350 ευρώ μαζί με το εισιτήριο και δίκλινο δωμάτιο. Οι πρώτοι 100 που θα κλείσουν θα έρθουν κιόλας. Είναι 70 άτομα ήδη. Θέλει προσοχή εκεί, γιατί χθες έγινε παρεξήγηση με οπαδούς της Ρίτας που ήθελαν να σταθούν όρθιοι και ενοχλούσαν τον κόσμο με τα διαρκείας. Η Αστυνομία αντέδρασε ανάλογα».

Για την απόφασή του να κρατήσει πέρσι τον Λυκογιάννη: «Σε εμένα δεν ήρθε κανείς να μου πει ότι είχα δίκιο. Η πορεία δείχνει ότι μάλλον είχα δίκιο που τον κράτησα. Πέρσι έγιναν πολλά, το ένα στραβό ερχόταν πίσω από το άλλο. Πρέπει να ζεις την ομάδα. Εγώ ήμουν ψύχραιμος και έβλεπα τι γινόταν. Φέτος έχουμε παίκτες που έχουν την θέληση να διακριθούν, δεν είναι φτασμένοι, έχουν δεθεί σαν σύνολο, έχουμε εξαιρετικά αποδυτήρια. Είμαστε πραγματικά σαν οικογένεια και αυτό με χαροποιεί πολύ. Μόνο με τους αφορισμούς δεν γίνεται δουλειά. Δηλαδή πέρσι εμείς δεν θέλαμε να πάμε καλά;».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.