Χατζόπουλος: «Ευγνώμων στην οικογένεια Σαββίδη, δεν έχει σταματήσει να μας στηρίζει»

Metrosport Team25 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Θανάσης Χατζόπουλος και μίλησε για την οικονομική ανάσα που έδωσε στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τη χορηγία του ο Ιβάν Σαββίδης.

Η ασπρόμαυρη ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη στήριξή του στην ομάδα μπάσκετ.

Για τη χορηγία από τον Ιβάν Σαββίδη: «Αυτό ήρθε ξεκάθαρα από την οικογένεια Σαββίδη. Πιθανώς ακούγοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, πήραν την πρωτοβουλία - χωρίς να τους πάρουμε εμείς – και επικοινώνησαν για να μας δώσουν τη στήριξή τους. Έγινε πολύ γρήγορα, δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου επειδή περνάμε πολύ ζόρικα. Είναι μια επιβράβευση της προσπάθειας από τον κ. Σαββίδη που δεν έχει σταματήσει να μας στηρίζει. Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να στηριχτεί από όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Η επαφή έγινε με ανθρώπους του περιβάλλοντός του. Ο Γιώργος έρχεται στο μπάσκετ, είμαστε χαρούμενοι που του προσφέραμε τη νίκη. Είναι τρομερή οικονομική ανάσα, θα μας βοηθήσει πάρα πολύ».

Αν θα έρθει νέος παίκτης στον ΠΑΟΚ: «Έχουμε μια κενή θέση, τώρα με τη βοήθεια θα το δούμε πιο ζεστά. Το κενό είναι πολύ μεγάλο γιατί η βοήθεια κλείνει τρύπες αλλά δεν παύουν να υπάρχουν. Πλέον όμως είναι διαφορετικά τα πράγματα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.