Χατζόπουλος: «Δεν είναι αγωνιστικός ο στόχος μας- Να κάνει restart και να επιστρέψει στο NBA ο Πόρτερ»

Metrosport Team14 Απριλίου 2024

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ ετοιμάζεται για τη πρώτη του εμφάνιση μέσα στο σπίτι του μπασκετικού ΠΑΟΚ, υποδεχόμενος τη Καρδίτσα, με τον πρόεδρο της ομάδας, Θανάση Χατζόπουλο να αναφέρεται σε δηλώσεις του, τόσο στην έλευση του διεθνή σταρ του NBA όσο και στον στόχο του Δικέφαλου του Βορρά για τη φετινή σεζόν.


Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε δηλώσεις που παραχώρησε στη κάμερα της ΕΡΤ, ξεκαθάρισε πως: «Πάντα ήμουν δίπλα στους ανθρώπους και πάντα αγωνίζομαι, το ίδιο κάνω και τώρα στην ομάδα. Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος της καρέκλας, του τίτλου. Θέλω γενικά να είμαι κοντά στους ανθρώπους μου κι έτσι έμαθα να κάνω από παιδί. Η διάθεσή μου δεν αλλάζει και δεν μπορεί ν’ αλλάξει. Είμαι χαρούμενος και προχωράμε για την επίτευξη του βασικού μας στόχου, που δεν είναι αγωνιστικός. Σε πολύ κόσμο δεν αρέσει αυτό, αλλά είναι κάτι πολύ βασικό.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην μεταγραφή του Πόρτερ Τζούνιορ, τονίζοντας πως: «Η έλευσή του εδώ είναι μία διαφήμιση και δείχνει πως το brand name του ΠΑΟΚ είναι τόσο μεγάλο κι όλοι έχουν εμπιστοσύνη σ’ αυτή την ομάδα, που έχει φτιάξει πολλές καριέρας παικτών όπως κι ο συγκεκριμένος παίκτης που θέλει μία δεύτερη ευκαιρία. Θέλει να κάνει ένα restart και να επιστρέψει στο NBA εκεί όπου ανήκει φυσικά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.