Χατζόπουλος: «Αν δεν μπουν τα χρήματα του στοιχήματος, δεν θα μπορώ να ανταποκριθώ»

Metrosport Team31 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropopolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Θανάσης Χατζόπουλος, με τον ισχυρό άνδρα του μπασκετικού ΠΑΟΚ να μιλάει αναφορικά με την παρουσία του στη γιορτή των ''Αμπαλαέα'', σημειώνοντας πως τραγούδησε , «εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια σε μία πολύ ωραία και οργανωμένη γιορτή, ενώ υπήρχε και μία ορχήστρα με τραγούδια».

Για την προεδρία του ΠΑΟΚ: «Υπήρξαν και πρόεδροι που δεν ήταν ΠΑΟΚτσήδες, πέρασαν και τα ρήμαξαν, ενώ άλλοι έρχονται για ένα συμφέρον. Εγώ είμαι εδώ για να συνεχίσω τον αγώνα, πηγαίνω μήνα - μήνα και αν τυχόν γίνει και φέτος καμία λάθος κίνηση και δεν δοθούν χρήματα θα αποχωρήσω γιατί δεν μπορώ να ανταποκριθώ προσφέροντας άλλα χρήματα».

Για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ και τις δικές του ασχολίες σημείωσε: «Τα όσα πέτυχε με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν λίγα, θέλω να πιστεύω πως θα βελτιώνεται συνέχεια και βγαίνει η δουλειά του προπονητή. Αν με ρωτούσε κάποιος στο ποδόσφαιρο ή στο μπάσκετ, θα έλεγα ''πουθενά'' δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Εγώ είμαι ακόμα αθλητής, ασχολούμαι με την σκοποβολή αλλά και σε αγώνες αλόγων με άμαξες, παλαιότερα είχα λάβει συμμετοχή και σε παγκόσμιους αγώνες. Πρόσφατα στη σκοποβολή η ομάδα του σκιπ σήκωσε όλα τα μετάλλια και τα έφερε στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.