Χατζηστραβός: «Ο Γκαρσία μας έδειχνε βίντεο της Λίβερπουλ!»

Χρύσανθος Δοβλέτογλου11 Δεκεμβρίου 2019

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ζήσης Χατζηστραβός όπου μεταξύ άλλων τόνισε πως αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του να μετακομίσει ως δανεικός στην ΑΕ Καραϊσκάκης.

Επίσης μίλησε και για τον Πάμπλο Γκαρσία και τις συμβουλές που του έδωσε, όπως και για το αν αξίζει να έχει μία θέση στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του: «Δεν είχα δικαίωμα να παίξω με την Κ19 λόγω ηλικίας. Οπότε η θα έπαιζα στην αντρική ομάδα του ΠΑΟΚ η θα πήγαινα δανεικός σε έναν άλλον σύλλογο. Θεωρώ πως έχω αρχίσει καλά την χρονιά και μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα».

Για το αν έχει αποδείξει πράγματα στους υπεύθυνους του ΠΑΟΚ μέσα απο ένα δύσκολο πρωτάθλημα: «Έχω αποδείξει πως μπορώ να αγωνιστώ με τους άντρες».

Για τους στόχους του: «Προτιμάω να βάζω καθημερινούς στόχους και να μην σκέφτομαι πως γκολ θα έχω σκοράρει στο τέλος της χρονιάς. Θέλω ναβλέπω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για το αν μιλάει με ανθρώπους μέσα από τον ΠΑΟΚ: «Ναι μιλάω με τον Πάμπλο Γκαρσία και τον Κώστα Ιωσηφίδη μιλάμε συχνά, τον Σταύρο τον Τερζανίδη όπου ήταν φυσικοθεραπευτής της Κ19».

Για το αν τον έχει δώσει κάποια συμβουλή ο Γκαρσία: «Αυτά που μας έλεγε ο Πάμπλο Γκαρσία είναι οτι πάντα πρέπει να δουλεύουμε σκληρά, να είμαστε ταπεινοί και να σεβόμαστε τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας γιατί μόνο έτσι θα πάμε μπροστά».

Για το αν έχει κρατήσει επαφές με τους συμπαίκτες που είχε στον ΠΑΟΚ: «Ναί έχω επαφές με τα παιδιά, αλλα περισσότερο με τον Τσαούση, όπως με τον Τσιγγάρα και τον Μπαλογιάννη».

Για το αν αξίζει να έχει μια θέση στον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω οτι εξελίσσομαι και βελτιώνομαι, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου αλλά αυτό δεν θα το κρίνω εγώ αλλά ο προπονητής».

Για το ότι η Κ19 είναι 2 χρόνια αήττητη: «Έχουν ποιότητα οι ποδοσφαιριστές της Κ19,ωστόσο σημαντικό ρόλο παίζει και ο Γκαρσία και το τεχνικό επιτελείο οπου έχει μεταδώσει το αίσθημα νικητή, να κερδίζουμε είτε παίζουμε με τον πρώτο είτε με τον τελεύταίο και πιστέυω πως είναι πολύ σημαντικό κομμάτι όλο αυτό».

Για το αν ο Γκαρσία έδειχνε βίντεο από μεγάλες ομάδες: «Θυμάμαι πως μας έδειχνε βίντεο της Λίβερπουλ γιατί είναι ομάδα κορυφαίου επιπέδου».

Αν παίρνει στοιχεία από τους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Παίρνω στοιχεία από τον Βιεϊρίνια, αλλά παίρνω και από τον Πέλκα γιατί παίζουμε στην ίδια θέση, αλλά είναι πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής».

Για το αν θα πάρουν πρωτάθλημα η Κ19 και η αντρική ομάδα του ΠΑΟΚ: «Η Κ19 έχει την στόφα νικητή και πιστεύω πως θα το πάρει αν συνεχίσουν έτσι. Το ίδιο πιστεύω και για την αντρική ομάδα γιατί είναι υπάρχει σταθερότητα, ενώ και ο καινούργιος προπονητής έχει προσαρμοστεί πολύ γρήγορα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.