Χατζησαρόγλου: «Εμείς θα καλύψουμε το κόστος της επανέκδοσης των δελτίων»

Metrosport Team27 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου, και μίλησε για το κόστος των δελτίων που θα επανεκδοθούν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά και την Ολιστική Μελέτη της UEFA.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Δεν είναι μικρό το κόστος των δελτίων που αναλάβαμε να καλύψουμε. Η αντιπαράθεση που είχαμε ήταν με την ΕΠΣ Αθηνών, εγώ έκανα την εισήγηση στην Εκτελεστική Επιτροπή για να αναλάβει η κάθε Ενωση την ευθύνη. Όταν τσεκάρουμε πάνω στα δελτία τα έτη, τότε μιλάμε στην ουσία για συμβόλαια. Η άποψή μου είναι πως ήταν λάθος η άποψη της ΕΠΣ Αθηνών και πως πρέπει οι αποφάσεις να γίνουν κάθετες και συνολικές. Το πακέτο είναι 5 ευρώ στο δελτίο και εμείς θα καλύψουμε το δελτίο όλων των παικτών, θα ξεπεράσει το ποσό των 8.000 ευρώ. Αλλάζει πλέον το δελτίο του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, θα πρέπει να αλλαχτεί μόνο όταν υπάρχει μεταγραφή ή όταν λήγει το δελτίο του.

Για την Ολιστική Μελέτη: «Ηταν τροποποιημένο καταστατικό, ήταν πολλά σωστά πράγματα, ήταν λίγες επισημάνσεις που κάναμε. Η νέα Γενική Συνέλευση θα γίνει στις 27 Αυγούστου. Αν θέλουμε να είμαστε ισότιμο μέλος της UEFA, δεν πρέπει να υπάρχει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι οι διαιτητές».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.