Χατζησαρόγλου: «Δεν περιμένω θαύματα από τον Ζαγοράκη»

Metrosport Team11 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου, ο οποίος μίλησε για την επερχόμενη εκλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη στον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Ερωτηθείς για την εκλογή του Ζαγοράκη: «Να μην περιμένουμε θαύματα από την επόμενη μέρα. Ακόμα δεν ανέλαβε και εμείς έχουμε απαιτήσεις. Εγώ, θαύματα δεν περιμένω. Σίγουρα, θα κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια γιατί είναι αγωνιστικής, έχει την δύναμη και θα τα καταφέρει. Κάνουμε όμως ένα λάθος, μιλάμε για τον Ζαγοράκη και τον Γραμμένο. Δεν πρέπει να υπάρχουν πρόσωπα, αλλά συνολικά η Ομοσπονδία, η ΕΠΟ. Αυτή θα μας βοηθήσει να έχουμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο, δεν είναι ανάγκη να προβάλλεται κανείς Ζαγοράκης και κανένα άλλο όνομα. Η ΕΠΟ είναι η ΕΠΟ και κανείς άλλος».

«Αυτό, πρέπει να το καταλάβουν και οι μεγαλομέτοχοι των ομάδων, που έχουν στόχο το κέρδος. Δεν το επικροτώ αυτό, αλλά δεν πρέπει να ασχοληθούμε με αυτούς του ανθρώπους αλλά με το ποδόσφαιρο. Πρέπει να τους πείσουμε ότι μπορούμε να έχουμε ένα καλύτερο προϊόν. Πρέπει να κοπούν τα πανό στα γήπεδα και οι δηλώσεις που διχάζουν, ας τα κόψει η ΕΠΟ, όχι ο Ζαγοράκης. Όσο κοιτάνε τον πρόεδρο θα παθαίνουμε αυτά που παθαίνουμε. Τέρμα οι δηλώσεις στα ραδιόφωνα, στις τηλεοράσεις και τα πανό. Αν δεν κοπούν θα καταστραφούμε. Αυτό θα το κάνει η Ομοσπονδία, τότε θα έχουμε και καλύτερο προϊόν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.  

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.