Χατζηπιρπιρίδης: «Θα ήθελα να ζήσω ένα ΠΑΟΚ-Άρης»

Metrosport Team02 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Χατζηπιρπιρίδης.

Ο νεαρός άσος μίλησε για τον δανεισμό του στον ΟΦ Ιεράπετρας και την πορεία του φετινού Άρη. Τόνισε ότι θα ήθελε να αγωνιστεί σε ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ενώ αποκάλυψε και τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή των «κιτρινόμαυρων».

Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Χατζηπιρπιρίδης δήλωσε:

Πόσα ματς έχει παίξει στην Ιεράπετρα: «Έχω 4 συμμετοχές, δεν έχω πάρει γεμάτο παιχνίδι. Πιστεύω ότι είναι θέμα δουλειάς και υπομονής. Τίποτα δεν είναι δεδομένο».

Πώς παίζει ο ΟΦΙ: «Γενικά το ποδόσφαιρο στην δεύτερη κατηγορία βασίζεται στη δύναμη, στο σκληρό παιχνίδι. Ο ΟΦΙ προσπαθεί να χτίσει μέσω συνδυασμών. Αλλά ακόμα είμαστε στο άναρχο και δυνατό στιλ ποδοσφαίρου. Έχει μεγάλη διαφορά η δουλειά, το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό, άλλη τακτική, προσπαθώ να προσαρμοστώ. Παίζω κυρίως στα άκρα».

Πώς πήρε την απόφαση να παίξει δανεικός στον ΟΦΙ: «Δεν πήρα πρωτοβουλία, με ενημέρωσαν οι άνθρωποι του Άρη. Μόλις άκουσα την πρόταση το είδα θετικά. Περιμένουν πράγματα από μένα και σκέφτηκα ότι θα πάρω ευκαιρίες».

Για τον φετινό Άρη: «Έχει τρομερό υλικό και είναι ψηλά βαθμολογικά. Ήταν δύσκολο να παίξω».

Για τον Άκη Μάντζιο: «Το κλίμα έχει αλλάξει είναι πολύ οικογενειακό. Είναι όπως τα είπε ο κ. Καρυπίδης. Ο Άρης είναι παραπάνω από ομάδα, είναι οικογένεια».

Ποιος είναι ο αγαπημένος του παίκτης από τον Άρη: «Ο Μπρούνο Γκάμα είναι παίκτης που θα σου δώσει πολλά. Έχει όλο το πακέτο. Δεν είναι μόνο οι παραστάσεις. Είναι ο τρόπος που δουλεύει στην προπόνηση. Έχει τον τρόπο για το κάτι παραπάνω. Είναι χαμογελαστός, σε βοηθάει, όταν κάνεις ένας λάθος δεν φωνάζει».

Για τα δύο γκολ που πέτυχε στο πρώτο φιλικό με τον ΟΦΙ: «Τα φιλικά στην προετοιμασία δεν έχουν σχέση με τον αγωνιστικό ρυθμό του πρωταθλήματος. Το πρώτο φιλικό ήταν με αδύναμο αντίπαλο, έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου. Ήξερα ότι δεν έκανα κάτι και είχα δρόμο να διαβώ».

Αν περίμενε ο Άρης να είναι στη δεύτερη θέση: «Τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο έγιναν πολύ δυνατές μεταγραφές. Δεν την έβλεπα δεύτερο αλλά σίγουρα στην πρώτη τετράδα. Πλέον μπορεί να πάρει την δεύτερη θέση».

Για τα επερχόμενα ντέρμπι του Άρη με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και σε ποιο θα προτιμούσε να παίξει: «Είναι δυο τελικοί, δυο προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσει ο Άρης. Και τα δυο ματς έχουν τη χάρη τους, είναι δύσκολη απάντηση. Αλλά θα ήθελα να ζήσω ένα ΠΑΟΚ-Άρης».

Αν περίμενε την εξέλιξη του Τζόλη: «Δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που ένα παιδί της φουρνιάς μου είναι τόσο καλά. Ας ποντάρουμε και στους Έλληνες ποδοσφαιριστές, το απέδειξε ο Τζόλης».

Πόσο δύσκολο είναι για έναν νεαρός Έλληνας για να παίξει στον Άρη και τον ΠΑΟΚ: «Ένας νεαρός Έλληνας όταν κάνει κάποιο λάθος πέφτουν όλοι να τον φάνε. Εγώ στο ματς που μπήκα αλλαγή δεν είχα άγχος, μόνο το επιτρεπτό όριο. Η ομάδα ήταν καλά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.