Χατζηνικολάου: «Βαρόμετρο το Κύπελλο για τον Αρη, σοβαρός προπονητής ο Ενινγκ»

Metrosport Team04 Ιουνίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής, Γιάννης Χατζηνικολάου, και μίλησε για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, τον στόχο του Κυπέλλου για τον Αρη, την ανανέωση με τον Ενινγκ αλλά και την πρεμιέρα των πλέι οφ κόντρα στον ΟΦΗ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Κυρίως οι ξένοι ποδοσφαιριστές που είναι καθαρά επαγγελματίες, θα σκεφτούν το μελλοντικό τους συμβόλαιο. Οι Ελληνες είναι πιο φιλότιμοι και όταν τελειώνει το συμβόλαιο δεν θα σταματήσουν να βοηθούν την ομάδα. Το θέμα είναι πως θα τους αντιμετωπίσει η ομάδα μετά από αυτούς τους αγώνες. Αν υποθέσουμε πως ο Αρης πάρει το Κύπελλο, η συμπεριφορά των παραγόντων θα είναι εντελώς διαφορετική από το αν δεν το πάρει. Ο Ενινγκ γνωρίζει από όλη την χρονιά αν θα πρέπει να κρατήσει έναν ποδοσφαιριστή ή όχι».

Για το Κύπελλο: «Για τον Αρη είναι βαρόμετρο το παιχνίδι του Κυπέλλου, παίζει σημαντικό ρόλο στην ιστορία και στην μετέπειτα πορεία του Συλλόγου».

Για την ανανέωση με τον Ενινγκ: «Πολύ σωστή και αρκετά έγκαιρη θα έλεγα, δεν χρειάστηκε να περιμένουν να τελειώσει η χρονιά. Ετσι απελευθερώθηκε και ο ίδιος ο προπονητής, ξέρει την ομάδα, ξέρει τι χρειάζεται πλέον και ξέρει και το πρωτάθλημα. Εδειξε πως είναι σοβαρός άνθρωπος και ασχολείται με το αντικείμενο που λέγεται ποδόσφαιρο. Αυτό θα εξαρτηθεί από αρκετά πράγματα, από τα οικονομικά, από το BAN και αν δεν λυθεί αυτό θα δυσκολευτεί να κάνει ομάδα».

Για την δοκιμή του Βέλεθ ως κόφτη: «Είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής και μπορεί να ανταπεξέλθει στην θέση».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Είναι μεγάλη απώλεια για τον ΟΦΗ ο τραυματισμός του Τσιλιανίδη. Με προβληματίζουν για το πως θα βρεθούν οι ομάδες μετά από τόσο μεγάλη απουσία. Δεν θα είναι το ίδιο έτοιμες για να δώσουν θέαμα ή να έχουν την ίδια απόδοση όπως πριν την πανδημία. Πρέπει να προσεχτεί το θέμα τραυματισμοί, οι ομάδες δεν θα φτάσουν στο επίπεδο που θα θέλαμε να βλέπαμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.