Χατζηνικολάου: «Τι να κάνω τη νίκη με τον ΠΑΟΚ αν δεν πάρεις ευρωπαϊκό εισιτήριο;»

Metrosport Team12 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

Ο πρώην προπονητής του Άρη μίλησε αναφορικά με τα όσα είδε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης εκεί όπου οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν του ΠΑΟΚ, αλλά και για το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ που θα σημαίνει πολλά για την οικονομία των Playoff και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για το παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Σίγουρα η παρουσία των Μπερτόγλιο και Καμαρά έδωσαν άλλον αέρα στην ομάδα μαζί με την αλλαγή του σχηματισμού από τον Χερμάν Μπούργος. Ο Αργεντινός έχει κινήσεις στον ελεύθερο χώρο και προσπαθεί να βρει τον Καμαρά, ο οποίος είναι ένας εκρηκτικός ποδοσφαιριστής και μπορεί να κάνει τη... ζημιά στον κενό χώρο, ενώ όταν ο αντίπαλος έχει κλειστή άμυνα δυσκολεύεται».

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ: «Τι να το κάνω αν κερδίσεις τον ΠΑΟΚ και δεν βγεις Ευρώπη; Και τι έγινε; Άρης και ΑΕΚ θα έχουν τον ίδιο στόχο, ο Άρης αν κερδίσει το παιχνίδι βγαίνει σίγουρα Ευρώπη. Η ΑΕΚ δεν είχε καλή χρονιά, ο Άρης έρχεται με καλή ψυχολογία και μετά το χθεσινό παιχνίδι περιμένω ένα γεμάτο γήπεδο και λέω ξανά πως πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι γιατί αλλιώς δεν θα έχει αξία η νίκη στην Τούμπα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.