Χατζηνικολάου: «Ανοιχτή η πρόκριση για Άρη και ΟΦΗ»

Metrosport Team19 Νοεμβρίου 2021

Ο παλαίμαχος παίκτης και πρώην προπονητής του Άρη, Γιάννης Χατζηνικολάου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95,5 και μεταξύ άλλων μίλησε για το παιχνίδι των «κίτρινων» με τον ΟΦΗ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε

Για την κλήρωση του Άρη με τον ΟΦΗ: «Και τα τρία παιχνίδια που θα δώσουν οι δύο ομάδες σε διάστημα ενός μήνα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί και ο Άρης και ο ΟΦΗ βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Και οι δύο δεν ξεκίνησαν και καλά, αλλά τώρα είναι ανοδική πορεία, παίζουν ποιοτικό ποδόσφαιρο και οι δύο. 

Από τη στιγμή που τα παιχνίδια είναι διπλά θα παίξει ρόλο η έδρα και το εκτός έδρας γκολ θα είναι καθοριστικό. Μια ανοικτή αναμέτρηση. Η εικόνα του Άρη είναι καλή και πιστεύω θα κάνει πορεία ανάλογη της περσινής, είναι ενισχυμένος σε σχέση με πέρυσι στο έμψυχο δυναμικό». 

Για το παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα: «Πήγαμε στην Αλεξάνδρεια, εκεί βρέθηκαν βετεράνοι του ΠΑΟΚ, τοπυ Άρη και της Αλεξάνδρειας και μια μεικτή από βετεράνους από όλη την Ελλάδα. Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τέτοιες ενέργειες και ειδικά όταν αφορά νεαρά παιδιά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.