Χατζηνικολάου: «Ο Άρης ήταν καλύτερος με τον Ολυμπιακό παρά με τον ΟΦΗ»

Metrosport Team18 Δεκεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

Ο πρώην προπονητής του Άρη, παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του Άρη με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο της Κρήτης και παρέθεσε τις σκέψεις του για την εικόνα των «κιτρινόμαυρων» αλλά και την επίδοση τους στα τελευταία παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να μην βρίσκονται σε… ημέρα. Ο Άρης ήταν διστακτικός και κουρασμένος. Ενώ ο ΟΦΗ κλείστηκε και βρήκε το γκολ. Από το 60 και έπειτα, ο Άρης είχε ένα passing game το οποίο όμως δεν απέδιδε κάτι. Ο Καμαρά έκανε κινήσεις, αλλά δεν έπαιρνε τη μπάλα στον χώρο, έψαχναν πόδια οι συμπαίκτες του. Χθες ήταν δύο μέτριες ομάδες, αλλά κάτι τέτοιο δεν είχαν δείξει σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος που είχαν δείξει πολύ καλά στοιχεία».

Για να προσθέσει: «Ο ΟΦΗ με κάποιες αντεπιθέσεις έψαχνε να βρει τους χώρους, αλλά ο Ιτούρμπε με δύο ενέργειες του, βρήκε τη στιγμή του πέναλτι. Ο Άρης με εξαίρεση το παιχνίδι με τον ΠΑΣ έχει μία ωραία εικόνα. Στο Καραϊσκάκη ήταν καλύτερος από ότι χθες στην Κρήτη και είχε και τη φάση του πέναλτι για την οποία δικαιούται να φωνάζει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.