Χατζηνικολάου: «Ο Αρης έδειξε έπαρση μετά το 2-0»

Metrosport Team25 Ιουνίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής, Γιάννης Χατζηνικολάου, και μίλησε για τον αποκλεισμό του Αρη, του ΠΑΟΚ αλλά και τον τελικό.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τον αποκλεισμό του Αρη:«Ψυχρολουσία για τον Αρη που δέχθηκε το γκολ και πήγε στην παράταση. Ο Αρης ό,τι ήταν να κάνει το έφερε πολύ κοντά. Μετά το 2-0 ο Αρης έδειξε μια έπαρση και μια αλαζονεία. Επρεπε να σκεφτεί μια επαγγελματική και όχι μια αγωνιστική πρόκριση. Στο 2-0 κατέβηκε ο δείκτης της αυτοσυγκέντρωσης για τον Αρη. Η ευφορία που έδειξαν οι παίκτες του Αρη εκείνο το λεπτό πλήρωσαν οι «κιτρινόμαυροι». Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, καλύτερος παίκτης για τον Αρη ήταν ο Κουέστα που κράτησε αρκετές φορές το μηδέν. Η ΑΕΚ ήταν ήρεμη και ψύχραιμη και έχω να την δω χρόνια έτσι.

Για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε αρκετά καλά, έδειξε πως θα το παλέψει αλλά ο Ολυμπιακός έδειξε πως είναι ένα σκαλί πιο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες, σε ρυθμό και τρόπο παιχνιδιού».

Για τον τελικό: «Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι ο τελικός, και πριν μερικά χρόνια η ΑΕΚ ερχόταν από τις χαμηλές κατηγορίες και κατάφερε να πάρει το Κύπελλο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.