Χατζηνικολάου: «Να κρατήσει ως κόρη οφθαλμού ο Άρης το καλό κλίμα»

Metrosport Team22 Δεκεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Χατζηνικολάου.
Ο πρώην τεχνικός του Άρη επισκέφθηκε την ομάδα στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει πριν το νικηφόρο αποτέλεσμα στην Κρήτη με αντίπαλο τον ΟΦΗ και τοποθετήθηκε αναφορικά με το εξαιρετικό κλίμα που αντίκρισε, ενώ υπογράμμισε και τα στοιχεία που θα χρειαστεί να έχει ο Άρης για να «αντέξει» στην κορυφή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5: 
«Ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός και κατάφερε να ελέγξει την επιθετικότητα του ΟΦΗ και έδειξε μία θέληση για να κερδίσει από τα πρώτα δύο λεπτά. Είναι μία μεγάλη επιτυχία για εκτός έδρας αναμέτρηση και είχε πέσει ο ρυθμός του αγώνα και ο Άρης έκανε μία διαχείριση του αγώνα. Ο Άρης να κρατήσει ως κόρη οφθαλμού την ηρεμία που υπάρχει στην ομάδα. Πρέπει να υπάρξει διαχείριση σε ένα ατυχές αποτέλεσμα»,
σημείωσε αρχικά.

Για να προσθέσει στη συνέχεια της τοποθέτησης του: «Υπάρχει άριστο κλίμα στην ομάδα και το διαπίστωσα και εγώ ο ίδιος όταν επισκέφθηκα την ομάδα. Όλα αυτά είναι συνέχεια των καλών αποτελεσμάτων. Φέτος ο Άρης έχει μεσοεπιθετικά πολλές επιλογές αλλά χρειάζεται ενίσχυση λίγο στην άμυνα καθώς και στη θέση «9».
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.