Χατζηνικολάου: «Λάθος επιλογή ο Ρέμπε για τον ΠΑΟΚ, αντιεπαγγελματική η αποχώρηση του»

Metrosport Team09 Μαρτίου 2021

Ο ατζέντης, Αχιλλέας Χατζηνικολάου, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τον Όλαφ Ρέμπε, την παρουσία και την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, βάσει της εμπειρίας που έχει από το γερμανικό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, χαρακτηρίζοντας τον Γερμανό «λάθος επιλογή», όπως είχε πράξει προ καιρού, πριν 8 μήνες, μέσω του Metropolis 95,5 FM.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ποστάρισμα του και τη δικαίωσή του:

«Δεν είναι το θέμα αν δικαιώθηκα ή όχι. Όταν μου ζητήθηκε προ καιρού από τον σταθμό σας να πω την άποψή μου, την είπα. Ήταν υποχρέωσή μου να πω όσα γνωρίζω από το Γερμανικό ποδόσφαιρο και την αλήθεια. Οι ακροατές πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια».

Για το αν τον εξέπληξε κάτι από την παρουσία του Ρέμπε στον ΠΑΟΚ:

«Δεν μου προκάλεσε κάτι έκπληξη. Δεν είναι θέμα η δικαίωση. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο σωματείο, μια μεγάλη ομάδα. Δεν πρέπει να έχει τέτοιο τεχνικό διευθυντή για να πάει μπροστά. Λάθος επιλογή ήταν ο Ρέμπε. Τώρα είναι εύκολο να το λέμε, αλλά οι δηλώσεις μου ήταν παλαιότερες».

Για το αν έχει συναντήσει από την εμπειρία του, να προβλέπεται πριμ μείωσης του μπάτζετ σε τεχνικό διευθυντή:

«Δεν έχω ξανασυναντήσει πριμ για μείωση του μπάτζετ. Είχε έναν σκοπό, να πουλήσει κάποιους παίκτες, λόγω του προβλήματος του ΠΑΟΚ. Μπορεί να μου πει κανείς ποια είναι η κοινή λογική στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Εντάξει όμως, μην το αμαυρώνουμε τελείως. Ο άνθρωπος δεν έκανε γι’ αυτή την ομάδα».

Για τον τρόπο αποχώρησης του Ρέμπε:

«Δεν είναι ωραίο ότι έχει συμφωνήσει ήδη με τη Νυρεμβέργη. Πέρσι σώθηκε στα μπαράζ στο τελευταίο λεπτό, φέτος είναι στη 14η θέση και έχει ακόμα 10 αγωνιστικές, μπορεί να… βουτήξει. Δεν μου άρεσε το «για προσωπικούς λόγους». Τι θα πει αυτό; Δεν είναι ωραίο να φεύγεις έτσι. Δεν είναι σωστό επαγγελματικά. Μόλις βλέπει τα δύσκολα να επικαλείται προσωπικούς λόγους ενώ έχει συμφωνήσει από καιρό, αφήνοντας την ομάδα στο έλεος του Θεού. Δεν αρμόζει απέναντι στον ΠΑΟΚ να του φέρονται έτσι».

Για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ:

«Φέτος η χρονιά μακάρι να σωθεί κάπως για τον ΠΑΟΚ. Δεν αρμόζει στον ΠΑΟΚ αυτή η αγωνιστική εικόνα. Πρέπει να έρθει σοβαρός άνθρωπος, ακόμη και Έλληνας, ως τεχνικός διευθυντής, με σωστές κινήσεις για να βρει ο ΠΑΟΚ το δρόμο του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.