Χατζηϊωάννου: «Όνειρο ζωής αυτό που ζω φέτος, μαθαίνω πολλά από Ζερβίνιο - Γκρέι»

Metrosport Team29 Οκτωβρίου 2022

Ο νεαρός φορ του Άρη, Νίκος Χατζηιωάννου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρώτη του επαγγελματική χρονιά στους «κίτρινους», τις συμβουλές που παίρνει από τον Άλαν Πάρντιου, τον αγώνα με τον ΌΦΗ και τους Γκρέι, Ζερβίνιο.

Για την πρώτη του επαγγελματική σεζόν: «Είναι μια πολύ καλή εμπειρία για μένα, ένα όνειρο ζωής και δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα για να γίνουμε καλύτεροι».

Για το τι είναι αυτό που τον συμβουλεύει ο Πάρντιου: «Μας λέει ότι πρέπει κάθε μέρα να δουλεύουμε σκληρά, για να κάνουμε το βήμα παραπάνω, προσπαθούμε να ακούμε τις οδηγίες του. Δείχνει ενδιαφέρον και για εμάς τους μικρούς και λέει ότι με την έξτρα δουλειά θα κάνουμε το βήμα παραπάνω».

Για τους συμπαίκτες του, Γκρέι και Ζερβίνιο, που αγωνίζονται στην ίδια θέση: «Είναι πολύ καλοί χαρακτήρες, συμβουλεύουν τους μικρούς και ειδικά εμένα που είμαστε στην ίδια θέση. Προσπαθώ να αποκομίσω όσο πιο πολλά μπορώ. Παρακολουθώ πολλές από τις κινήσεις του και να τις βγάλω στο γήπεδο».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι , όπως όλα τα υπόλοιπα και πρέπει να το δούμε με σοβαρότητα».

Για τα συνεχή παιχνίδια που ακολουθούν: «Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να τα κερδίσουμε όλα για να ανέβουμε στο βαθμολογικό πίνακα».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.