Χατζηιωάννου για Δόξα: «Δεν μπορούμε να λέμε ότι πίσω από τον κ. Αποστολίδη είναι ο Πετράκης»

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2021

Ο νομικός της Δόξας Δράμας, Βαγγέλης Χατζηιωάννου, εξήγησε μέσω του Metropolis 95.5 γιατί η ιστορική ομάδα θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Super League 2. 

«Ο κ. Μαρτίνης μπορεί να μιλήσει αποκλειστικά για την ομάδα του. Μας αδίκησαν, αλλά το πρόβλημα ήταν άλλο. Πρώτον, έλεγαν, ότι αυτός που υπέγραψε ήταν αναρμόδιο πρόσωπο, που στην ουσία δεν ήταν, ήταν ο παλιός πρόεδρος, ο κ. Καραγιαννίδης και δεύτερον, για το οποίο ασκήσαμε έφεση, ότι η Δόξα είχε εμπλοκή με τον Πετράκη. Αυτά ήταν τα θέματα» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν χρειάζεται να είσαι νομικός για να δεις ότι στην ουσία δεν είχε κανένα πρόβλημα. Η Δόξα είχε πλήρη φάκελο. Κατέθεσε και την εγγυητική και την αύξηση. Η Επιτροπή, δεν θέλω να πω ότι το έκανε εσκεμμένα, αλλά στηρίχθηκε σε μία περσινή απόφαση που βασίστηκε σε δημοσιεύματα, όχι σε πραγματικά γεγονότα και λέει φέτος το ίδιο, όχι μόνο χωρίς αποδείξεις, αλλά ούτε καν με ενδείξεις. Η Δόξα από αρχές Ιουλίου έχει μία διοίκηση με παλαιμάχους με επικεφαλής τον κ. Στράντζαλη. 

Δραστηριοποιήθηκε και ο κ. Αποστολίδης που είναι πανίσχυρος επιχειρηματίας. Δεν μπορούμε να λέμε ότι από πίσω του είναι ο κ. Πετράκης. Ο κ. Αποστολίδης από τον Ιανουάριο του 2021 είχε πει ότι η εταιρεία του θα βοηθήσει την Δράμα με χορηγία 100.000 ευρώ την χρονιά. Είπε ότι δεν θέλει να πάρει την Δόξα, απλώς να την βοηθήσει. Εγώ γνωρίζω ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας που ενδιαφέρεται για την Δόξα Δράμας και μαζί με τον κ. Αποστολίδη και τα έσοδα από τα τηλεοπτικά και το στοίχημα θα μπορέσει να προχωρήσει».

Κατέληξε λέγοντας: «Τουλάχιστον για την συμμετοχή της Δόξας η απόφαση είναι τελεσίδικη. Στο συμβούλιο της Super League 2, στην ημερήσια διάταξη, είναι και η ενημέρωση όλων των μελών μεταξύ των οποίων και της Δόξας. Οπότε συμμετέχει κανονικά στην Super League 2».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.