Χατζηελευθερίου: «Προχωρημένος για την εποχή του ο Αντώνης Γεωργιάδης»

Metrosport Team17 Νοεμβρίου 2020

Τον χρόνο πίσω γύρισε ο Ηλίας Χατζηελευθερίου, μιλώντας στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», ενθυμούμενος στιγμές της διετούς συνεργασίας που είχε στη Δόξα Δράμας με τον Αντώνη Γεωργιάδη που «έφυγε» σε ηλικία 85 ετών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν είχε αγωνιστεί μαζί του:

«Εμείς απαρτίζαμε την επόμενη φουρνιά, αρκετά μετά τη δική του. Στο ξεκίνημά μου στα 15 μου είχα την τύχη να έχω προπονητή τη διετία 1968-70 τον Αντώνη Γεωργιάδη στο επίσης δικό του προπονητικό ξεκίνημα περίπου, στη Δόξα Δράμας. Είχε πολύ προχωρημένες ιδέες για την εποχή. Είχε κάνει σεμινάρια στην Αγγλία και ήταν πολύ διαβασμένος. Ήταν προπονητής στη Δόξα Δράμας για δύο χρονιές».

Για το ότι δεν επέστρεψε στη Δόξα Δράμας:

«Έχουν σχέση όλα με την πορεία της ομάδας, τους διοικούντες. Σ’ αυτό το διάστημα ο Αντώνης Γεωργιάδης είχε πιο ανοδική πορεία. Πήγαινε σε ομάδες με περισσότερα χρήματα, μεγαλύτερη προοπτική για εκείνη την εποχή. Από το 1979 ξαναβγήκε η Δόξα στην Α’ Εθνική. Δεν ήταν η ομάδα που διεκδικούσε το Πρωτάθλημα ή την έξοδο στην Ευρώπη. Απ’ ότι φαίνεται ήταν πιο φιλόδοξος ή οι διοικήσεις της Δόξας διάλεγαν άλλους προπονητές».

Για το αν έμενε στη Δράμα και παρακολουθούσε τη Δόξα:

«Όχι ήταν στην Αθήνα. Δεν ήταν εδώ. Ερχόταν κάποιες φορές σαν επίσκεψη απλώς. Είναι το πατρικό του μέρος».

Για την σημερινή κατάσταση της Δόξας Δράμας:

«Περιμένουμε να πάρουμε το «πράσινο φως» από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Την Τετάρτη είναι η επανεξέταση. Ελπίζουμε ότι η απόφαση θα είναι υπέρ μας γιατί τα ίδια στοιχεία, ότι είχαμε καταθέσει τις άλλες χρονιές, τα ίδια έχουμε καταθέσει και τώρα. Πρώτοι παίρναμε την αδειοδότηση και μάλιστα πέρσι με τα ίδια στοιχεία ήταν επιπέδου SL1. Τώρα που κόλλησε το θέμα ενώ είναι τα ίδια τα έγγραφα, δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω και να σχολιάσω. Περιμένουμε τη φυσιολογική ροή των πραγμάτων. Να κρίνει η επιτροπή τα στοιχεία που υπάρχουν. Με υποθέσεις δεν μπορούμε να βγάζουμε αποφάσεις. Τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα, δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Είμαστε αισιόδοξοι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.