Χατζηδιάκος: «Δυνατός κι οργανωμένος ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team08 Ιουλίου 2022

Για το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και την προετοιμασία της ομάδας του μίλησε ο Παντελής Χατζηδιάκος μετά το τέλος της αναμέτρησης της Αλκμάαρ με τον Δικέφαλο. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χατζηδιάκος:

Για το στάδιο της προετοιμασίας: «Ευτυχώς είχα μία βδομάδα και ξεκουράστηκα. Δουλεύω πολύ σκληρά, η ομάδα αλλάζει σε κάθε φιλικό, κάνουμε πάρα πολλές προπονήσεις, ξεκινήσαμε με μία νίκη (σ.σ.: στο φιλικό με την Τσβόλε) και τώρα μία ισοπαλία (σ.σ.: με ΠΑΟΚ) αλλά πιστεύω ότι για μένα, σε μια προετοιμασία τα παιχνίδια είναι πολύ διαφορετικά από όταν παίζουμε στο Πρωτάθλημα, στην Ευρώπη. 

Εκεί παίζουμε πιο πολύ για τη νίκη ενώ στην προετοιμασία παίζεις περισσότερο για να βρεις ρυθμό, για να δεις κάποια πράγματα, για να δουλέψεις κάπως παραπάνω, για να πάρεις κάποιο ρίσκο παραπάνω. Έχουμε κάνει και κάποιες μεταγραφές φέτος πιστεύω ότι η ομάδα είναι καλύτερη από πέρσι».

Για τον ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να παίζεις απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, οργανωμένη, έχει αρκετούς παίκτες με εμπειρία, είναι πολύ καλή στην αντεπίθεση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.