Χατζηδάκης: Eπιστροφή στην Premier League για τον επόπτη που έδωσε αγκωνιά στον Ρομπερτσον

Metrosport Team25 Απριλίου 2023

Ο ελληνικής καταγωγής επόπτης, Κωνσταντίνος Χατζηδάκης, ο οποίος κατηγορήθηκε πως έριξε αγκωνιά στον Ρόμπερτσον της Λίβερπουλ, επιστρέφει στα γήπεδα της Premier League την Τρίτη (25/4) ως βοηθός VAR και την Κυριακή (30/4) ως επόπτης γραμμής.

Το περιστατικό θα πρέπει να θεωρείται λήξαν ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Χατζηδάκη και τον Άντι Ρόμπερτσον, όσον αφορά την αγκωνιά που έδωσε ο πρώτος στον δεύτερο.

Έτσι, ο Χατζηδάκης επιστρέφει κανονικά στις διαιτητικές του υποχρεώσεις. Αρχικά ως βοηθός VAR στο σημερινό κρίσιμο παιχνίδι (25/4) της Λιντς με την Κρίσταλ Πάλας και την Κυριακή (30/4) ως επόπτης στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Άστον Βίλα.

Ο ελληνικής καταγωγής επόπτης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, απολογήθηκε μέσω βιντεοκλήσης στον Άντι Ρόμπερτσον, με τον Σκωτσέζο να δέχεται την εξήγησή του για το συμβάν με το θέμα πλέον να θεωρείται λήξαν.

«Συζήτησα το θέμα απευθείας με τον Άντι Ρόμπερτσον σε μία ανοιχτή και σε θετικό κλίμα, συζήτηση. Δεν είχα πρόθεση να έρθω σε επαφή με τον Ρόμπερτσον μιας και τράβηξα το χέρι μου μακριά από αυτόν και για τον λόγο αυτόν, απολογήθηκα», υποστήριξε ο Χατζηδάκης στην επίσημη τοποθέτησή του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.