Χατζηαποστόλου: «Σούπα κρύα η συνάντηση με τους υπόλοιπους»

Metrosport Team22 Ιανουαρίου 2020

Οι τέσσερις μεγάλοι του ελληνικού πρωταθλήματος κάθισαν στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν με τους εκπροσώπους των ΕΠΟ και UEFA/FIFA για το μέλλον του ποδοσφαίρου. Ο Βασίλης Χατζηαποστόλου θεωρεί ότι η συνάντηση αυτή θα είναι άκαρπη.

Ο άλλοτε αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» εμφανίστηκε αντίθετος με την παρουσία των ξένων εκπροσώπων στο ελληνικό πρωτάθλημα ενώ τόνισε ότι εάν δεν αλλάξουν τρόπο σκέψης οι Big 4 τότε δεν θα διορθωθεί κάτι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη συνάντηση των μεγάλων: «Κρίνεται ως θετικό το γεγονός ότι μπόρεσαν να καθίσουν σε ένα τραπέζι οι τέσσερις μεγάλοι. Δεν πιστεύω στα golden boys που βρίσκονται εκεί. Οι τέσσερις μεγάλοι μπορούν να ελέγχουν το ποδόσφαιρο, θα πρέπει να σταματήσουν να κάνουν ενέργειες και να εμπιστευτούν τους Έλληνες διαιτητές. Εάν δεν αλλάξουν αυτοί μυαλά, ποιος θα αλλάξει; Δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει κάτι».

Την πιθανότητα Grexit: «Ο μόνος που μιλά για Grexit είναι ο Αυγενάκης. Δεν έχει πει κανένας άλλος. Είδατε κάποιος άλλον να το λέει; Ο Αυγενάκης το παίζει ήρωας καθώς του δόθηκε η ευκαιρία να μπουν στην Ομοσπονδία και να κάνουν κουμάντο αυτοί».

Την παρέμβαση της Πολιτείας στην ΕΠΟ: «Έκανε πολύ μεγάλο κακό. Γιατί να αλλάξει; Η ΕΠΟ ήταν μια από τις καλύτερες ομοσπονδίες παλιά και τώρα που είναι; Κανείς δεν είπε ότι τα πράγματα τότε ήταν άγια αλλά τώρα τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Μπήκαν άνθρωποι που δεν έχουν επαφή με το αντικείμενο»

Τη συνάντηση με τις υπόλοιπες ομάδες αύριο: «Αυτό που θα κάνουν αύριο είναι μια σούπα κρύα».

Ακούστε την συνέντευξη:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.