Χατζηαποστόλου: «Ο Ολυμπιακός θυμίζει παιδί που του πήρες το παιχνίδι»

Metrosport Team23 Ιουνίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Χατζηαποστόλου.

Ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ σχολίασε την κίνηση του Ολυμπιακού για την παραμονή της διοίκησης Γραμμένου και υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να υποβιβαστεί για την υπόθεση του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Χατζηαποστόλου είπε:

Για την κίνηση του Ολυμπιακού για την παραμονή της διοίκησης Γραμμένου: «Με την εν γένει συμπεριφορά του, ο Ολυμπιακός θυμίζει παιδί που του πήρες του παιχνίδι και απαξιώνεται ο ίδιος. Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω τη συμπεριφορά του. Θεωρώ ότι θέλει να ανασκουμπωθεί, να κερδίσει χρόνο και να κερδίσει τις Ενώσεις. Θέλει να επανέλθει στην εξουσία μέσω των Ενώσεων.

Στην Ελλάδα ισχύει το παράλογο. Προσπαθεί να αποδείξει ότι ελέγχει τα πάντα. Θέλει όμως να φτάσει και στο σημείο να ελέγξει διοικητικά την ομοσπονδία. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να το κάνει».

Για το αν υπάρχει πιθανότητα να υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός με την υπόθεση του αγώνα με τον Ατρόμητο: «Με τίποτα. Κάλεσαν μάρτυρες τον Μελισσανίδη και τον Αλαφούζο, που στο ποινικό τους απάλλαξε. Η τοξικότητα που υπάρχει στο ποδόσφαιρο δείχνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να φτιάξει. Παρεμβάσεις από παντού. Η παρέμβαση είναι το εθνικό σπορ της Ελλάδας. Εύχομαι να διαψευστώ αλλά δε θα γίνει τίποτα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.