Χατζάρας: «Τρίτη δύναμη ο Άρης φέτος, δεν είμαι φαν του Ιντέγε»

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2020

Στο Περιστέρι δοκιμάζεταια ύριο ο Άρης για τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου. Ο Γιώργος Χατζάρας μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» υποστήριξε ότι οι «κίτρινοι» έχουν το προβάδισμα και εάν πετύχουν ένα τέρμα θα προκριθούν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το σκορ της πρώτης αναμέτρησης ανάμεσα σε Άρη και Ατρόμητο: «Είναι πολύ καλό. Εάν δεν έχει φάει γκολ σε μια κακή ημέρα είναι καλό. Η καλή ομάδα θα προκριθεί. Είναι καλύτερο να κερδίζεις από το να έχεις μια ισοπαλία. Ο Άρης θα είναι γκολ και θα είναι γκολ πρόκρισης».

Το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη και Ατρόμητο και τη ρεβάνς: «Ό Άρης τον πηγαίνει ένα παιχνίδι που βγαίνει στην κόντρα. Ο Ατρόμητος δεν θα βγει να το πάρει και θα κυνηγήσει ένα γκολ. Να το κλέψει. Περιμένω τον Ατρόμητο λίγο πιο επιθετικό. Έπαιξε άμυνα στο Χαριλάου. Το να έχεις συνοχή είναι σαν να λες σε ένα παιδί ότι για να περπατήσει χρειάζεται να αναπνεύσει. Ο Άρης έπαιζε σε μια οργανωμένη άμυνα, είχε δυσκολίες διάσπασης»

Την απουσία του Ιντέγε: «Δεν είμαι πολύ φαν του Ιντέγε. Δείχνει να μην έχει άλλον σέντερ φορ ο Άρης. Πήρε τον Ντουρμισάι αλλά δεν είναι πλαισιωμένος στην ομάδα, δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του και δεν μπορεί να καλύψει κάποιο κενό».

Το ζευγάρι του Άρη με τον Ατρόμητο: «Ο Άρης έχει το προβάδισμα. Ο Ατρόμητος πρέπει να κερδίσει για να προκριθεί και φαίνεται ότι φέτος έχει δυσκολίες σε αυτό. Σε δύο παιχνίδια η ομάδα η καλή θα περάσει. Υπάρχει πίεση. Για τον Άρη είναι μεγαλύτερη η πίεση στο Κύπελλο καθώς είναι ένας εφικτός τίτλος και μπορεί να πάει στον τελικό και να το πάρει. Θεωρώ ότι είναι καλύτερος από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ο Άρης. Είναι ευκαιρία φέτος για τον Άρη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.