Χατζάρας: «Πρέπει να βάλει ένα γκολ στα 60 λεπτά ο Άρης»

Metrosport Team10 Αυγούστου 2022

Για το παιχνίδι του Άρη με την Μακάμπι μίλησε ο έμπειρος προπονητής, Γιώργος Χατζάρας, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας ότι στόχος είναι να μπει ένα γκολ στα 60 πρώτα λεπτά. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς του Άρη με Μακάμπι: «Εξαρτάται από τον Άρη. Έκανε βασική εκκαθάριση και έβαλε στην ενδεκάδα έξι νέα πρόσωπα. Θέλει χρόνο. Αν αυτά τα παιχνίδια, τα είχαν μετά από δύο τρεις μήνες θα ηταν διαφορετικά».

Για τα ματς με Γκόμελ και Μακάμπι: «Ο Άρης έπαιζε 4-4-2 και πήγε καλά. Ωστόσο, ο αντίπαλος δημιουργούσε ευκαιρίες. Δεν ήταν καλός αμυντικά. Όταν χάνεται η μπάλα, βοηθούν όλοι εκτός αν είσαι Μέσι και Ρονάλντο. Δεν μπορεί να κάνει ένα τόσο άσχημο παιχνίδι όπως στο Ισραήλ.  Ο Γκρέι δεν είναι έτοιμος  στο 100%, παίζει γιατί δεν υπάρχει άλλος σέντερ φορ. Η Μακάμπι είναι σχεδόν ίδια ομάδα όπως πέρυσι, αυτή είναι η διαφορά της με Άρη. Στο Ισραήλ οι καιρικές συνθήκες ήταν άσχημες, είχε υγρασία».

Για το πως θα έστηνε ενδεκάδα αν ήταν Μπούργος: «Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να κάνεις ένα γρήγορο γκολ. Θα πρέπει να κάνει ένα γκολ στα 60 λεπτά. Αν το κάνει, θα είναι μέσα στο παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να πιεστεί απλά να σκεφτεί ότι σε 60 λεπτά θα πρέπει να βάλει ένα γκολ και αν μπορεί και δύο. Έπειτα, έχει μισή ώρα και μπορεί να βάλει και άλλο γκολ».

Για το αν είναι πλεονέκτημα η παρουσία Ίβιτς: «Εννοείται. Είναι πιο εύκολα τα πράγματα όταν είσαι με 2-0 μπροστά».

Για τα ευρωπαϊκά «χαστούκια»: «Το πρωτάθλημα μας είναι εύκολο. Ασχολούμαστε με τα γύρω γύρω και όχι με τα αγωνιστικά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.