Χατζάρας: «Ο Άρης κινείται σωστά - Δικαιολογημένος ο ενθουσιασμός για Καμαρά»

Metrosport Team17 Αυγούστου 2021

Ο Γιώργος Χατζάρας μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις μεταγραφές και την αγωνιστική εικόνα του Άρη.

«Όλες οι προπονήσεις που κάνεις είναι για την αρχή του πρωταθλήματος. Όταν αναβάλλεται πάνε στράφι. Έδωσε ένα φιλικό ο Άρης που ήταν θεωρητικά η πρόβα τζενεράλε, που τελικά, όμως, δεν θα είναι. Αυτό είναι που λέμε η αναξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτά όλα πέφτουν πάνω στις ομάδες. Δεν προσέχουν το προϊόν. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των πρώτων ομάδων και των υπολοίπων.

Επειδή υπάρχει οικονομική δυσπραγία πάει ο μεγάλος και διαπραγματεύεται για συμβόλαιο και αφήνει πίσω τους μικρούς. Αυτό δεν κάνει καλό στον ανταγωνισμό. Μερικές φορές, βέβαια, έχουν δίκιο, γιατί υπάρχουν και ομάδες με 500 άτομα. Αλλά στις προηγμένες χώρες μοιράζονται την πίτα» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είδα τον Άρη με την Αστάνα. Κάνει αυτές τις κινήσεις γιατί μετά τον Δεκέμβριο δεν ξέρει αν δικαιούται να κάνει μεταγραφές. Σωστά κινείται, γιατί δεν ξέρει τι του ξημερώνει. Μακάρι οι παίκτες που παίρνει να βγουν». 

Για τον Καμαρά: «Είναι δικαιολογημένος ο ενθουσιασμός. Ο Άρης έχει πολλά χρόνια να δει έναν σέντερ φορ προδιαγραφών. Πήγε σε μία σίγουρη λύση με ένα παιδί που έπαιζε στην Premier League. Έχει καλό βιογραφικό και μένει να δείξει την αξία του.

Είδα τον Φαμπιάνο. Έδειξε καλό πρόσωπο. Αν συνεχίσει έτσι ο Άρης θα έχει βρει έναν από τους δύο που θα πλαισιώνει το κέντρο της άμυνας. Ο Άρης είχε έναν λάθος σχεδιασμό με την Αστάνα. Οι πέντε παίκτες από τον χώρο του κέντρου και μπροστά ήταν κοντοί, αυτό είναι κακό. Είναι μειονέκτημα στα στημένα. Έτσι δέχθηκε το τελευταίο γκολ με την Αστάνα, στο ύψος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.