Χατζάρας: «Χρυσή ευκαιρία για τον Αρη, είχε λοξοδρομήσει για πολλά χρόνια»

Metrosport Team20 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής του Αρη, Γιώργος Χατζάρας, και μίλησε για τη φετινή πορεία του Αρη, την διεκδίκηση της 2ης στα πλέι οφ, το Κύπελλο που θα μπορούσε να πάρει αν περνούσε τον Ολυμπιακό αλλά και τον επιθετικό που του λείπει.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Γενικά ο Αρης μπαίνει από θέση ισχύος στα πλέι οφ, εκτός από τον Ολυμπιακό τις άλλες ομάδες τις έχει. Είναι χρυσή ευκαιρία του Αρη να διεκδικήσει την 2η θέση, αν και δεν δίνει κάτι παραπάνω στην Ευρώπη πέραν του ηθικού μέρους. Δεν είναι τιμή για το σωματείο που τερμάτισε μετά από 40 χρόνια στην 2η θέση και έχει 51 χρόνια να πάρει τίτλο, γιατί δείχνει πως ο Αρης λοξοδρόμησε. Για πρώτη φορά ο Αρης θα διεκδικούσε το Κύπελλο με μεγάλες αξιώσεις γιατί οι άλλες ομάδες της τετράδες της είχε, αν περνούσε τον Ολυμπιακό. Ολοι έκαναν βήματα πίσω και ο Αρης έκανε βήματα μπροστά. 

Η ομάδα είναι σε όλες τις θέσεις καλός, στα σέντερ φορ δεν έχει κάποιον να του λύσει πρόβλημα. Ο Μήτρογλου δεν σημαίνει πως δεν είναι καλός, αλλά δεν ήταν έτοιμος. Περίμενα να είναι έτοιμος στα πλέι οφ, η αποχή έπαιξε μεγάλο ρόλο. Η μοναδική ομάδα που πήρε κάτι μεγάλο σε παγκόσμιο επίπεδο είναι η Γαλλία που πήρε το Μουντιάλ χωρίς να βάλει γκολ ο επιθετικός της γκολ και μιλάω για τον Ζιρού».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.