Χατζάρας: «Πρέπει να είσαι σχιζοφρενής για να ανεβάζεις την ένταση πριν τον αγώνα»

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2022

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και προπονητής, Γιώργος Χατζάρας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για την εικόνα των "κίτρινων", αλλά και για τις ευθύνες του Άλαν ΠάρντιουΑναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη δήλωση του Πάρντιου ότι δεν έχουμε να βελτιώσουμε τίποτα: «Δεν μπορώ να κρίνω τον Πάρντιου σε ένα μήνα, αλλά πάντοτε βελτιώνεις την ομάδα σου, ακόμα και όταν είσαι καλός συνεχίζεις να βελτιώνεσαι για να γίνεις καλύτερος. Το πρόβλημα του Άρη είναι φανερό. Μπορεί να το έκανα για να τονώσει την αυτοπεποίθηση των παικτών του. Πρέπει να βρουν ποιο είναι πρόβλημα στην ομάδα και να το διορθώσουν. Ο Άρης δεν είναι καλός ούτε σε φάση άμυνας, ούτε σε φάση επίθεσης, δηλαδή ότι χειρότερο στο ποδόσφαιρο. Ο προπονητής είναι ο υπεύθυνος.  

Για τις ευθύνες που ρίχνει Καρυπίδης για την δίωρη προπόνηση του Πάρντιου μια ημέρα πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Κάνουμε προπόνηση την παραμονή του αγώνα, αλλά σε χαλαρούς ρυθμούς. Δεν κάνεις ένταση παραμονή παιχνιδιού, ποτέ. Για να μπορούν να έχουν ένταση οι ποδοσφαιριστές στον αγώνα. Όσο φτάνεις στην ημέρα του αγώνα ρίχνεις την ένταση στην προπόνηση». 

Για τις δηλώσεις του Χριστόπουλου στο Metropolis 95.5: «Για να ανεβάζεις την ένταση πριν τον αγώνα πρέπει να είσαι σχιζοφρενής. Αυτό σας το λέω υπεύθυνα και ως προπονητής. Υπάρχουν αρχές στην προπονητική».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.