Χατζάρας: «Δεν έπρεπε να πάω τότε στον Άρη, τις μεγάλες ομάδες χαρακτηρίζουν τα μεγάλα παιχνίδια»

Metrosport Team24 Νοεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Χατζάρας.

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε για το φετινό Άρη και την καριέρα του, λέγοντας πως δεν έπρεπε να πάει στους «κιτρινόμαυρους» την περίοδο στην οποία πήγε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Χατζάρας:

Τι θα άλλαζε σε μια απόφαση του: «Όταν δουλεύεις πολλά χρονιά κάνεις λάθη. Θα άλλαζα την απόφαση να πάω στον Άρη. Δεν έπρεπε να πάω εκείνη την εποχή είχε πολλά προβλήματα ο Άρης. Το συναίσθημα είναι κακός σύμβουλος στα επαγγελματικά. Ήταν κακές εποχές, δεν υπήρχαν λεφτά για προετοιμασία. ΔΕ θέλω να κάνω αναδρομή σε εκείνη την εποχή».

Για τον Άρη του 1973: «Ήταν μια ομάδα που ήταν συνέχεια μιας φουρνιάς πολύ μεγάλης. Ήταν παιδιά που είχαν διαγράψει μια φοβερή πορεία. Και εμείς οι νεότεροι μπήκαμε και πλαισιώσαμε αυτήν την ομάδα».

Για τον φετινό Άρη: «Η φετινή ομάδα είναι πιο πλήρης με εναλλακτικές λύσεις. Αν διαχειριστείς ένα τέτοιο υλικό έχεις δύναμη, ο ανταγωνισμός θα τον οδηγήσει μπροστά. Οι ομάδες που παίρνουν τίτλους έχουν ισορροπία σε άμυνα και επίθεση. Όταν χάνεις την μπάλα, μαρκάρει όλη ομάδα και αυτό φαίνεται στο ότι δέχεται λιγότερες επιθέσεις. Να κάνεις λίγες και σωστές επιθέσεις. Τις μεγάλες ομάδες χαρακτηρίζουν τα μεγάλα παιχνίδια. Ένα από αυτά είναι αυτό που έρχεται τώρα με τον Ολυμπιακό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.